X Factor de Romania lasa de dorit

8 Oct

Urmaresc foarte multe emisiuni care promoveaza talentele: American Idol, X Factor US, UK si Australia, The Voice UK si US, So You Think You Can Dance si cred ca ar mai fi cateva. Imi plac emisiunile de gen pentru ca uneori devin emotionale, iti smulg lacrimi, te bucura cu talente si povesti frumoase.

Cu X Factor de Romania problema sta altfel. Oricat mi-as da silinta, nu reusesc sa urmaresc emisiunea asta cap-coada sau sa relationez cu ea in vreun fel. Montajul lasa de dorit, juriul e format din oameni faini, dar care dau impresia de superficialitate, co-prezentatorii se folosesc doar de glume expirate, participantii sunt foarte slabi, pe retelele sociale X Factor cerseste like-uri si share-uri si ca intreg emisiunea este ca un tantar flamand ce iti da tarcoale in miez de noapte.

Singurul motiv pentru care urmaresc in continuare emisiunea e ca a devenit un fel de traditie la mine-n familie. Duminica facem clatite, ceai, se aduna prietenii la mine, jucam o carte si mai comentam prestatiile celor de la X Factor. De cele mai multe ori, e chiar amuzant.  Insa ma gandesc cu un mare regret ca e pacat ca un trust ca si Intact nu stie sa puna la punct un show care face furori in alte tari si aduna milioane de oameni laolalta.

2 Responses to “X Factor de Romania lasa de dorit”