Vreau sa fiu o idioata. Din nou.

10 Oct

Era 2007 cand, Dan, blogaru` – asa cum ii zic eu, imi facea primul blog (adica asta. Am avut si altele: capsunecuzahar.blogspot.com, deeablog.net). Nu stiam eu pe atunci prea multe (nici acum nu stiu), dar usor usor m-am invatat si am inceput sa scriu zilnic si chiar de mai multe ori pe zi. Scriam atat de des nu pentru ca era la moda sa ai blog si nici macar pentru ca ceilalti sa ma citeasca, scriam doar pentru ca aveam ce spune (sau nu) si pentru ca-mi placea. Evident, acum cand citesc ce-mi debita mintea prin 2007 ma umfla rasul, dar nu sunt de sters postarile. Sunt de colectie as zice eu 🙂 sau macar pentru zilele in care am nevoie neaparata si urgenta de un zambet.

Si apopo de amintiri, incercam acum sa-mi aduc aminte cum l-am cunoscut pe Dan. Nu-mi aduc aminte exact detaliile, dar tin minte ca eram in liceu si l-am chemat in Papi. Nu-l cunosteam live. A venit, ne-am cunoscut si am baut un Becks. Dupa aia m-am ales cu un blog. Hmm…sau inainte? 🙂

Ceea ce vroiam sa spun e ca in timp m-am maturizat atat de mult incat simt ca inspiratia s-a scurs. Am pierdut placerea de a scrie despre orice si nimic. Acum scriu pentru ca trebuie si pe blog atunci cand imi aduc aminte. Mi-as dori sa mai am nervi, chef si curaj sa scriu despre ce ma enerveaza la prietenii mei, despre o noapte de betie, despre prietena mea, despre idiotul care mi-a frant inima, despre ultimul concert la care am fost, party, facultate, Basescu, Rosia Montana, despre ce e nou sau despre nimic.

S-a dus placerea si inspiratia odata cu ea. Efect al maturizarii sau doar o faza? Daca e vorba de prima, atunci nu-mi place. Nu vreau. Vreau sa fiu o pustoaica idioata, din nou!

PS: Am o luna si ceva de cand nu mai fumez. Am pierdut numaratoarea.

PPS: Trebuie sa-m schimb template-ul blog-ului. A venit frigul. Sugestii?

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing