Ursul de Aur ajunge la Timisoara, iar eu te trimit la film

28 Mar

Pozitia Copilului_Cinema City Timisoara

UPDATE: Castigatorul invitatiei duble la proiectia de gala Pozitia Copilului de la Cinema City este: Ciprian.

Draga Ciprian, vei primi un mail in scurt timp prin care-ti explic cum poti intra in posesia invitatiei. In cazul in care nu ajunge la tine mesajul, contacteaza-ma pe deeaciobanu88@gmail.com.

Cu un glas nu foarte tremurat, Romania a inceput sa aiba o voce in cinematografia din lume. 432, Eu cand vreau sa fluier, fluier, Dupa Dealuri (…), iar acum a venit randul filmului Pozitia Copilului sa straluceasca dupa ce a obtinut Ursul de Aur la Festivalul de la Berlin.

Vineri este o zi speciala pentru timisorenii care iubesc filmul. Pozitia copilului ajunge in oras cu doua proiectii de gala. La Filarmonica Banatul veti viziona filmul, apoi veti putea sta la discutii cu actorii Luminita Gheorghiu, Bogdan Dumitrache, Ilinca Goia si Natasa Raab – protagonistii din film. La Cinema City ajunge echipa de filmare, acei anonimi care merita, uneori, cele mai multe laude si cele mai multe felicitari din partea publicului pentru munca depusa si orele nedormite dedicate unei pelicule de 120 de minute.

Pentru voi, am de dat o invitatie dubla la Cinema City pentru proiectia de gala Pozitia Copilului (29.03), de la ora 19. Pentru a intra in concurs, lasati-mi un comentariu prin care sa-mi spuneti ce film romanesc a reusit sa va impresioneze. Castigatorul il voi alege cu Random.org maine, ora 12.

Multa bafta si vizionare placuta!

5 Responses to “Ursul de Aur ajunge la Timisoara, iar eu te trimit la film”