Un articol rautacios cu ocazia sarbatorilor de iarna

24 Dec

sa-va-futa-renii-craciun-urare

Din fericire sau nu, sunt prietena pe Facebook cu o mare parte din colegii cu care am impartit mai bine de un an bancile la Facultatea de Drept din Timisoara. O parte din ei sunt foarte activi din punct de vedere social astfel incat nu am cum sa nu fiu la curent cu cele mai noi cluburi deschise in Timisoara.

Asa a ajuns la urechea mea ca s-a deschis un nou local, foarte epic de felul lui, numit Epic. Aparent, clubul asta e atat de epic incat oamenii care merg acolo formeaza un fel de cult sau, mai bine zis, o societate secreta numita, cum altfel, Epic Society. Si inca nu cred ca ma intelegeti. Clubul asta e atat de Epic incat oamenii isi dau check-in non-stop acolo, isi fac poze cu sigla epica a clubului, isi dau tag-uri epice, probabil consuma bauturi epice si danseaza epic pe muzica epica pana dimineata. Pentru ca… automobile acolo totul e epic, nu?

Si parca n-am nimic cu societatea asta epica, dar stau si ma uit la poze. Click dupa click, poza dupa poza si acum ma intreb: cum mama naibii poti sa te simti epic pe tocuri de 10cm, intr-o fusta epic de scurta si sa dansezi epic pana dimineata in conditiile astea? Vreau ca cineva sa-mi explice pentru ca eu sunt convinsa ca nu ai cum sa te trezesti a doua zi dimineata si sa spui: “pfoai, cat de epic a fost azi-noapte!”.

Astea fiind spuse, va las cu articolul meu rautacios de epic si sa va urez un sincer: sa va futa renii! Epic, bineinteles. 🙂

7 Responses to “Un articol rautacios cu ocazia sarbatorilor de iarna”