Un 8 martie perfect de unguresc

10 Mar

De 8 martie s-a pus de un roadtrip de toata frumusetea la gradina zoologica din Szeged. Alaturi de 8 prieteni suficienti de nebuni incat sa-ti lumineze ziua mai mult decat soarele cald de sambata dimineata si alaturi de un iubit care m-a rasfatat de dimineata cam asa, am plecat in Ungaria sa ne holbam la animalute pufoase si ochioase, la pisici de toate marimile si la girafe cu gaturi incurcate.

Gradina zoologica din Szeged este un parc imens intins pe 45 de hectare, plin de animale. Pe site-ul oficial scrie ca ar fi vreo 600. Nu stiu daca am vazut atatea, cert este ca sunt multe, diferite si minunate. Cateva animalute cu mot: lemurianul, furnicarul gigant, lupul cu coama, suricatele, tigrul siberian,girafe si preferata mea: tata lui Johnny, pantera. 🙂 Pe langa asta, gradina zoologica are si un centru de recuperare unde sunt gazduite anual animale ranite sau orfane. Cool sau ce?

Si pentru ca dupa ce te minunezi la atatea animale si te plimbi 3 ore ti se face foame, la recomandarea lui Ovidiu am ajuns sa mancam la Gringos Cantina. OLE! Chelnerii nu prea stiu engleza, dar te intelegi cu ei aratandu-le cu degetul pe meniu. Mancarea este multa si delicioasa, iar atmosfera cu adevarat frumoasa. Deci daca ajungi in Szeged, musai sa incerci bunatatile de la Gringos. Preturi decente si mancare din belsug. Poze aici.

Acum va las cu pozele facute de jumatatea de la Tourmaline Boutique, Denisa, si va spun ca am avut parte de un 8 martie superb, insorit, inflorit, alaturi de oameni dragi si animale. Sper ca si al vostru a fost la fel de minunat.

La multi ani, femei! 🙂

foca_szeged_zoo furnicarul_urias girafa_szeged_zoo girafe_andreea_ciobanu girafe_zoo_szeged lion_szeged_playing monkey_szeged_zoo pantera pinguini_szeged_zoo red_panda red_panda_zoo_szeged relaxing_szeged_zoo_sunshine suricate szeged_zebra szeged_zoo szeged_zoo_3 szeged_zoo_photo_bomb szeged_zoo2 tigru z_gringos_cantina_szeged zz_szeged_centru_square ZZZ_bridge_sunset_szeged

 

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing