Timisoara a facut cunostinta cu echipa din filmul Pozitia Copilului

1 Apr

ursul 2

Weekend-ul trecut, Pozitia Copilului a avut in Timisoara doua proiectii de gala: una la Filarmonica Banatul cu actorii din film si alta la Cinema City cu echipa de filmare. Eu am avut de oferit o invitatie la intalnirea cu oamenii din spatele camerelor de filmare si Ciprian Rosca a fost trimisul meu special la eveniment.

Ciprian imi scrie:

S-a strans lume ca la urs. Deea a plecat sa vada Comics-uri si o lasat nesupravegheat blog-ul, asa ca i-am furat invitatia la premiera de gala a Pozitiei copilului.

Din cauza suprapunerilor premierelor de gala a filmelor, la Cinema City a fost anuntata prezenta unei parti a echipei de filmare. Mare a fost surpriza salii aproape pline, circa 85 de oameni, cand pe muzica genericului final au intrat trei doamne: Natasa Raab, Ilinca Goia si nu in ultimul rand Luminita Gheorghiu. Trei intr-o sala fara a pune la socoteala si ursul daca imi permiteti o parafrazare dupa Jerome K. Jerome.

Despre film numai de bine. Michael Haneke ar fi fost mandru sa-l faca. A urmat o sesiune de Q&A si autografe. Publicul, destul de timid la inceput, apoi le-au coplesit pe doamne cu intrebari, multumiri sau doar o strangere de mana. S-a vorbit despre stilul nemtesc (a se citi perfectionist) al lui Calin Peter Netzer de a face film, despre nemaipomenitul si neschimbabilul scenariu a lui Razvan Radulescu, mai sus mantionatele doamne neindraznind sa faca improvitatie deloc. Toata lumea a facut poze cu Ursul de Aur.

Sesiunea a fost scurtata brusc de una dintre producatoarele de la Parada Film, grabindu-le pe actrite sa ajunga la Filarmonica unde se desfasura cealalata premiera de gala din oras, la acelasi film, unde le astepta o sala arhiplina.

Am plecat mai implinit spre casa, cu un afis semnat, cu bucuria de a intalni niste oameni mandri de ceea ce fac si grabit prin ploaie sa nu pierd pe proCinema Medalia de onoare,  filmul anterior al lui Calin Netzer. 🙂

Ciprian, iti multumesc frumos pentru relatare si tot lui trebuie sa ii spun mulţam pentru poze. 🙂

pozitia copilului - ursul de aur ursul de aur luminita gheorghiu si ilinca goia semnand autografe

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing