The Full Monty – spectacol total la Teatru National din Timisoara

30 Dec

Exista niste oameni pe lumea asta care tin lucrurile in miscare, fara de care totul ar merge pe dos. Exista niste oameni care ii ajuta pe ceilalti, pun suflet si ofera enorm de mult. Un astfel de om este Nebuloasa care a creat o echipa minunata numita Culture Crew si cu care cucereste tot ce miroase a cultura in oras.

Aventura a inceput in noiembrie,la Boala Familiei M., apoi a urmat concertul de Bijuterii Muzicale. Ieri, Nebuloasa ne-a dus la teatru, din nou, dar nu la orice piesa, ci la The Full Monty in regia lui Razvan Mazilu.

Sala Teatrului National a fost luata cu asalt de timisorenii veniti pentru a vedea povestea unor barbati disperati care din diverse motive ajung sa fie stripperi pentru o singura noapte. Pe langa faptul ca vor fi nevoiti sa se dezbrace complet, ei trebuie sa invete sa  colaboreze unul cu celalalt, sa-si rezolve problemele din familie si sa treaca peste temeri.

The Full Monty este o productie de mare amploare incepand de la decorurile senzationale, la numarul de actori participanti si pana la complexitatiea povestii/actiunii.

Razvan Mazilu reuseste sa adapteze filmul The Full Monty aparut in 1997 intr-o piesa de teatru alerta, amuzanta si plina de muzica. Totusi, trebuie sa va pregatiti psihic pentru cele 3 ore jumatate de show pentru ca existe momente in care actiunea devine liniare, putin plictisitoare, dar efortul merita in special pentru finalul incendiar si pentru miscarile lascive executate formidabil de adorabilul Razvan Mazilu.

Doua replici care mi-ai ramas intiparite in mine:

„De ce astia netalentati au mereu si copii?”

„Majoritatea barbatilor o au medie. De aia se si numeste…MEDIE!”

Aceasta iesire face parte din programul Obiceiuri Sanatoase initiat de Activia de la Danone.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing