The Fate of the Furious – placerea unei chimii absurde

20 Apr

the fast and furious 8 review

La invitatia Cinema City, am vazut ultimul capitol aparut din franciza Fast and Furious.  Cu toate ca nu sunt o fana a filmelor de actiune, am savurat cele 2 ore cu popcorn si suc primit moca #casaracii. Si inainte de a ma urechea ca o sa zic de bine despre Fast 8, tin sa precizez ca in film apar 2 actrite castigatoare a premiului Oscar (Charlize Theron si Helen Mirren) si amandoua sunt niste doamne.

The ride isn’t over

Luna de miere a lui Dom si Letty este rapid intrerupta de o blonda misterioasa si, socant!, echipa furioasa si iute este obligata sa-l infrunte pe cel mai de temut adversar: tocmai Dominic Toretto. De ce? Mergeti la film.

Family no more

Da. Filmul e absurd din start. Da, aparent masinile din filmul asta nu merg pe benzina, ci pe malaiul produs de Vin Diesel cu fiecare film de succes pe care-l scoate. Insa intregul cast are o chimie senzationala, iar umorul… O fi no brainer, dar prinde bine si-l consumi pe nerasuflate. Adica asa am facut eu. Tu faci cum vrei. 🙂

Deci filmul asta e exact ce te astepti sa fie. Poveste usurica, mult vrummm vrrrum si boom, presarat peste umor, cateva buci, multi muschi, ulei de bebe pentru stralucire si  cateva mentiuni despre Brian (Paul Walker). Iar toate astea sunt ingrediente suficiente ca sa faca oamanii sa aplaude la finalul filmului. Pe bune, chiar asta s-a intamplat.

Nu. Filmul nu e Moonlight si nici La La Land. Dar nu e nici mizeria aia de Sleepless cu Jamie Foxx. Fast 8 e un film de actiune reusit, pentru fani si pentru cei care au chef sa se uite cum niste masini de cateva milioane de euro sunt fugarite de un submarin rusesc. What’s there not to like?

Ride or die. Remember.

Interesting fact: Fast 8 a avut cel mai bun weekend de deschidere la boxoffice ever. GLOBALLY. Adica a facut peste 500 de milioane de euro in 2 zile. Adica a depasit Star Wars.

Si in caz ca va intrebati cand e gata cu franciza asta, va spun ca mai aveti de asteptat pentru ca Vin Diesel tocmai a anuntat ca planuieste inca 2 bucati cu tot cu final.

Sursa aici.

One Response to “The Fate of the Furious – placerea unei chimii absurde”