Telefonul biciclistului – 0256/913

13 Oct

indicator pista biciclete timisoara

Prea putini romani au respect pentru bicilisti si, sa fim seriosi, nici legea nu-i incurajeaza pe oameni sa inteleaga ca pe pista de biciclete nu se tin tomberoanele, nici masuta pentru sprit de la buticul din colt si nici nu se parcheaza chiar daca masina ta este din 2015.

Dupa ce Nicolae Robu a interzis biciclistilor sa mai treaca pe bicicleta pe strazile pietonale din centrul Timisoarei, iata ca face si o treaba buna si ne pune la dispozitie o linie de urgenta pentru a sesiza neregulile:

Este funcțional un număr de telefon special, 0256/913, dedicat bicicliștilor pentru ca ei să poată sesiza dacă pe pistele de biciclete staționează mașini sau sunt alte lucruri în neregulă. La numărul acesta poate să sune orice biciclist, desigur, și eu am speranța că vor fi din ce în ce mai puțini bicicliști răi, pentru că cei care s-au comportat necorespunzător, cred că vor înțelege ce înseamnă un oraș civilizat.

Asadar, data viitoare cand scot bicicleta din casa sper sa nu mai fiu nevoita sa ocolesc masuta petrecaretilor din coltul strazii si sa uit de slalomul printre tomberoane. Asta daca serviciul este serios si pompt. Totusi, sunt curioasa. A sunat cineva pana acum? Care-i mersul treburilor?

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing