Sustinem echipa locala prin vandalizarea orasului

25 Jul

Ac Recas nu e Poli e sintagma cea mai intalnita in Timisoara de cateva saptamani. Apare pe fiecare gard renovat, pe cladiri istorice, in statiile de autobuz, tramvai si…cam peste tot unde e vizibil.

Nemultumirea suporterilor de fotbal timisoreni este vizibila si pe buna dreptate, dar nu inteleg logica lor de a sustine echipa locala prin a vandaliza si singurele cladiri care mai arata de doamne-ajuta in oras. Le inteleg oful. E frustrant ca o federatie sa-si bata joc in asa hal de o echipa foarte iubita. E si mai frustrant ca un patron de club libidinos sa-si bage cracii in sacrificiile tale, dar a vandaliza un oras intreg e raspunsul?

Pe langa intrebarile astea, tind sa cred ca toate actiune lor vor fi inutile. Si nu spun asta din cauza ca nimeni nu-i baga in seama. Cand Bragadiru AEK a venit in Timisoara a fost scandal peste scandal. La fel, suporterii erau extrem de nemultumiti, dar si-au bagat coada intre picioare si au imbratisat echipa ca Angelina Jolie pe plozii din Africa. Asadar si prin urmare, sunt curioasa cat o sa dureze pana “cea mai frumoasa galerie din Romania” va fi prezenta la meciurile echipei din Recas si va canta pentru ea lasand in urma doar frustrarea unor teribilisti care si-au creionat nemultumirile pe zidurile cladirilor din Timisoara.

Si pentru ca nu pot sa omit subiectul asta, trebuie sa pomenesc de frumoasa initiativa a adevaratilor polisti care au initiat un proiect interesant pentru a sustine adevarata Poli, cea din liga a5-a. Fiecare suporter poate sa doneze 20 de lei, iar banii adunati vor fi folositi pentru a cumpara echipamentele necesare. Mai multe detalii despre subiectul asta gasiti aici.

Sursa foto.

4 Responses to “Sustinem echipa locala prin vandalizarea orasului”