Sunt o trista fara voia mea

27 Oct

sunt-o-trista

 

Nu am fost niciodata o persoana care sa aiba zambetul pe buze din oficiu. Pur si simplu nu am fost croita asa. Zambesc si glumesc ca tot omul, dar in cea mai mare parte a timpului sunt serioasa. Asa e fata mea. Nu sunt suparata si nici trista. Sunt doar serioasa. Asa m-a facut mama.

Am simtit nevoia sa scriu asta de ceva timp, dar abia acum am reusit sa o fac sa prinda contur. Am simtit nevoia sa explic pentru ca multi ma vad si ma intreaba daca sunt suparata. Nu, nu sunt. Imi pare rau ca iti par trista si-mi pare rau ca raspunsul meu nu-i cel asteptat, dar pur si simplu asta-i fata mea. N-am alta. Imi pare rau.

Unii sunt croiti din curcubee, praf de zane si au un zambet molipsitor. Bravo lor. Eu sunt facuta din alt material, unul normal cu nuante obisnuite. Nu sunt iesita din comun si nici nu am un ras colorat, sunt pur si simplu un om normal care nu rade toata ziua si la oricine. Dar sunt bine, multumita cu mine si impacata cu fata mea serioasa.

Așa ca pot spune ca sunt o trista fără voia mea si, dacă aveți vreo problema cu asta, mergeți la mama pentru ca ea m-a făcut așa. O gasiti la magazinul Lorry&Criss din centrul comercial Galeria 1, Timisoara. 🙂

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing