Sunt huligan deci exist!

21 Nov

Pe acest principiu se bazeaza multi  baieti din ziua de azi care merg pe stadioane. Am vazut la stiri ca nu stiu ce suporteri au furat tot ce au gasit dintr-o benzinarie. Eu tot ma intreb ce ar putea sa faca un tip pe stadion cu detergent ? Nu cred ca a plecat cu gandul sa-si spele hainele. Pe mine ma surprinde prostia acestor hoti. Adica ei nu fura pentru ca le e foame, sete sau pofta. Ei fura orice doar de dragul de a fura. Ce conteaza ca nu au ce face cu o sticla de clor? Poate e utila pe mai tarziu, a? 🙂

Multi din acesti baieti cred ca a fi suporter adevarat inseamna sa furi, sa te bati, sa injuri. Cel putin asta inteleg eu din atitudinea unora. Nu generalizez, dar stadioanele s-au umplut de astfel de baieti. Si atunci ne mai miram cand Mitica ne face pe toti infractori?

Cei care au fost in deplasari stiu despre ce vorbesc. Se practica vandalizarea benzinariilor de cand a fost inventat huliganismul, cred. Stiu ca si varul meu imi povestea intamplari din deplasari in care un “destept” a furat zeci de perechi de ochelari ca mai apoi sa le arunce. Dar printre toti acesti dobitoci trebuie sa existe unu mai cu capu` pe umeri care sa realizeze ca ceea ce se intampla nu e ok. Din cauza unor tampiti de genul acesta, toti suporterii sunt numiti infractori. Chiar nimeni din grupul lor nu poate sa le dea o palma peste ceafa si un sut in fund?

20 Responses to “Sunt huligan deci exist!”