Sportul local insufleteste un oras

14 Apr

chester-williams-timisoara-brands-tour

Sportul si in special fotbalul, a avut intotdeauna un loc aparte in sufletul meu. Nu, nu am iubit echipa locala, dar am sustinut sportul in general si libertatea suporterilor care-si dedica ore intregi echipelor iubite. Din aceasta cauza am si fost foarte emotionata de vizita la ACS Timisoara si asteptam cu nerabdare sa aflu raspunsurile jucatorilor vizavi de AC Recas nu e Poli.

Ziua de joi la Timisoara Brands Tour a fost dedicata sportului. Dupa discutiile avute cu domnul primar, am vizitat echipa de rugby din Timisoara, echipa de baschet BC Timba si ACS Timisoara.

Echipa de rugby RCM Universitatea de Vest Timisoara este campioana nationala antrenata de o legenda in lumea acestui sport dupa care s-a facut filmul Invictus (e cu Mat Damon, Morgan Freeman si e foarte misto!). Chester Williams, caci despre el vorbeam, este un tip pasionat de ceea ce face, direct si increzator. Glumeste despre faptul ca rugbistii sunt nevoiti uneori sa joace cu degetele rupte si priveste cu mult curaj orice obstacol il asteapta. Isi incurajeaza echipa de fiecare data si a reusit sa formeze la Timisoara o comunitate minunata de juniori, sportivi si fani care iubesc acest sport.

bc-timba-timisoara-brands-tour

BC Timba este o echipa tanara fondata in 2006 de iubitori ai baschetului. Pasiunea pentru acest sport a format o frumoasa echipa ce se lupta sa ramana in clasament cu mai marii baschetului si sa ofere entertainment timisorenilor. Insa cei mai de apreciat sunt chiar jucatorii, foarte deschisi, cu zambetul pe buze tot timpul si dornici de a se duela cu oricine intr-o confruntare. Asa se face ca micutii nostri bloggeri au fost luati pe sus (la propriu) pentru a da un cos.

ACS Timisoara ne-a fost prezentata de Ovidiu Petre si dupa un tur al stadionului si o miuta de toata frumusetea, jucatorii ne-au marturisit ca se simt afectati de conflictul dintre suporteri si conducere. Se simt prinsi intre ciocan si nicovala si isi doresc sa fie sustinuti pentru ca au nevoie de prezenta oamenilor in tribune ca sportul sa fie complet. Regreta profund ceea ce s-a intamplat cu adevarata Politehnica si spera ca timpul sa vindece ranile suporterilor. Sa fie asta primul pas spre impacare?

In incheiere trebuie sa va mai spun ca ne-a facut placere sa-i vedem pe rugbisti in antrenament, sa aruncam la cos alaturi de baschetbalisti si pe o vreme superba de primavara sa putem alerga in nestire pe Dan Paltinisanu. Ziua de joi a fost superba, activa si de toata lauda. 🙂

acs-timisoara-brands-tour

*Fotografiile au fost realizate de Dragoş Asaftei, cu noul Nikon D7100.

Timisoara Brands Tour este un eveniment organizat de PRbeta cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara.
Branduri participante: TimișoreanaCramele RecașArsenal Park, , REC Universitatea de Vest Timișoara, ACS Poli Timișoara.
Parteneri de mobilitate: Peugeot România.
Parteneri: PRbeta, AventuriaAsociaţia Timișoara Capitală Culturală EuropeanăPorche TimișoaraAmvest,Restaurant Belvedere.
Parteneri media: 24-FUNTion.
Timișoara Brands Tour este o franciză a Cluj Brands Tour, un concept marca TVdece.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing