Singurele mele cuvinte despre cazul Nastase

21 Jun

Citesc in diverse publicatii si blog-uri ca “nu este important daca Adrian Nastase e vinovat sau nu”, ci presa se face vinovata de nebunia din jur si de presiunea pusa asupra fostului prim-ministru.

Serios? SERIOS? Daca e vinovat sau nu Adrian Nastase e cel mai important lucru din toata ecuatia asta de cacat. Despre presa din Romania se stia ca iubeste cancan-ul mai mult decat furnicile mierea si am avut si avem exemple cu nemiluita.  Si da, sunt convinsa ca daca Nastase isi tragea un glont in cap, o mare parte din presa l-ar fi scos martir (vezi Antena 3). Dar sunt convinsa ca nu pseudo-jurnalistii i-au pus revolverul in mana si au apasat pe tragaci si mai sunt convinsa ca nu ei l-au impins de la spate pe Nastase sa fure mai mult de cat il tinea plapuma.

Si insist: cea mai importanta parte din tot ghiveciul asta expirat e daca omul asta e vinovat sau nu, iar faptul ca si-a tras un glont in gat pentru ca a simtit ca raiul fuge de sub picioarele sale si timp de 2 ani are sa nu se mai intoarca mi se pare doar un reality-show mai prost decat Kim Kardashian.

PS: Eu cred ca Nastase e vinovat si ma cam bucur de condamnare. Simteam nevoia sa precizez.

6 Responses to “Singurele mele cuvinte despre cazul Nastase”