Si bloggerii fac parte din clasa muncitoare

13 Mar

Clasa muncitoare, mandra ca o floare” canta tare frumos cineva. Ca sa ne arate bloggerii cat de florici sunt ei, pe 16 martie are loc un experiment tare misto : proprietarii unor mega-cunoscute jurnale online vor trece la munca de jos, iar noi ne vom ruga ca ei sa nu provoace incendii si alte accidente nedorite.

Practic, 5 bloggeri din Cluj-Napoca isi pregatesc bagajele pentru a veni in Timisoara, iar 5 confrati se pregatesc sa plece in Cluj. Motivul acestei nebunii este Bloggeri la Schimb – un proiect realizat de Nebuloasa si Tvdece, sustinut de Siemens.

Vineri dimineata cei zece bloggeri se vor trezi cu noaptea in cap si se vor pregati sufleteste de o zi intreaga de munca in fabrica Siemens. Daca nu intelegeti importanta evenimentului, va repet ca ALESII vor munci din greu, vor asuda si eu voi fi cu ochii aici ca sa urmaresc tot ce se intampla.

Alesii din Timisoara sunt: Corina, Ovi, Danut, Alex si Richie.

Alesii din Cluj care ne vor onora cu prezenta lor sunt: Oana Olaru Zainescu, Katai Robi, Dan Ciulea, Bogdan Besliu si Mirona Pascu.

Adevaratul motiv pentru care ma bucur atat de tare de eveniment este venirea lui Ciulea la Timisoara – unul dintre bloggerii mei preferati. Pe el si pe ceilalti alesi ii voi intalni la o binemeritata bere si poveste dupa o zi grea de munca. Asa ca, restul de povesti, blabla-uri si poze primiti in weekend.

Bloggeri la schimb este un eveniment Siemens, susţinut de: Best Western Plus Fusion Hotel,Autonom rent a carPizza HutCompania de onlineRestaurant Belvedere şi Porsche Timişoara.

2 Responses to “Si bloggerii fac parte din clasa muncitoare”