Si…am fost la workshop-ul realizat de 2 Parale

10 Nov

Mi-am petrecut seara de miercuri la 700 Coffee & Lounge impreuna cu Ale, Cristi si Ovi la portia moca de Marketing Afiliat oferit de 2 Parale.

Prima data a vorbit Dorin Boerescu, asa cum va ziceam aici, si a urmat Mihai Petroff – cel care a reprezentat 3 Suisses. De la el am primit si un catalog misto cu haine de la 3 Suisses si un cupon de reduceri (Yey!).

Ceea ce am invatat eu din acest workshop poate fi considerat banal de unii, dar eu nu stiu multe cand vine vorba de partea tehnica a unui site si nici de monitorizari. Asa ca, cele aproape 2 ore petrecute la Centrul de Afaceri mi-au fost foarte utile.

In primul rand, cei care doresc sa castige dintr-un site trebuie sa-si cunoasca publicul, cine e el, ce doreste si cand cumpara. Raspunsul la aceste intrebari trebuie sa fie cat mai sincer daca dorim sa ne atingem scopul. Apoi, eu am aflat de Google Adwords Keyword Tool. Nu aveam habar de asa ceva, asa ca nu aruncati cu rosii.

Am aflat ca oamenii au inceput sa cumpere mai mult cu cardul pe internet, dar inca sunt tematori.

Apoi, am invatat sa nu aruncam cu bannerele doar de dragul de a le arata si pentru ca sunt frumoase. Bannerele sunt bune doar pentru awareness.

Pe langa asta, am vazut monitorizari care-mi aratau in ce perioada a zilei oamenii cumpara de pe internet si ceea ce cauta ei cel mai mult. Acum un mic PS: Stiati ca o mare parte a celor care cumpara de pe internet fac shopping intre orele 22 si 24?

Mi-au fost prezentate si beneficiile utilizarii 2 Parale, prima platforma de marketing afiliat din Romania.

Pe langa notiunile interesante spuse de Dorin Boerescu, am savurat si o ciocolata delicioasa (aviz timisorenilor care doresc sa bea ceva dulce si bun).

Per total, workshop-ul realizat de 2 Parale a fost benefic in special celor care au blog-uri de nisa sau magazine, cel putin asta am inteles eu.

Apropo de evenimente, maine merg la 11even pentru ca am castigat o invitatie pusa la bataie de Ale Palconi, ambasador 11even. Deci, cu cine ma vad acolo?

6 Responses to “Si…am fost la workshop-ul realizat de 2 Parale”