Sezonul 2 din The Newsroom din 14 iulie

16 Apr

the-newsroom-sezonul-2

Am inceput sa ma uit la The Newsroom in momentul in care a ajuns aceasta scena la mine. Timp de 7 minute mi-a fost gadila etica, mi-au fost trezite instictele pentru care m-am dus la Facultatea de Jurnalism si am simtit ca pot schimba ceva prin corectitudine.

Am consumat episoadele din The Newsroom pe nerasuflate, am suferit alaturi de Will McAvoy, am iubit impreuna Jim si Maggie, l-am idolatrizat pe Aaron Sorkin (creatorul si scenaristul serialului) pentru textele impecabile ca apoi sa-mi fie inima zdrobita de criticii care au facut aproape praf serialul si care au i-au pus soarta la indoiala.

Insa HBO le-a mai acordat o sansa si iata ca din 14 iulie The Newsroom revine in casele noastre. Sezonul doi ii va avea oaspeti pe actori ca si Jane Fonda, Patton Oswalt, Marcia Gay Harden si fiica lui Meryl Streep, Grace Gummer. Povestea suna cam asa:

In the new season, the staff of “News Night” chases a mysterious tip, which leads to a story that ultimately spins out of control. via screencrush.com

Acum va las cu teaser trailer-ul si cu speranta cu inspiratia lui Sorkin il va mai tine cel putin 5 sezoane de acum incolo. 🙂

 

2 Responses to “Sezonul 2 din The Newsroom din 14 iulie”