Seratele Lady Personality continua

25 Nov

Alaturi de doua dragi prietene am participat la Seratele Lady Personality, un eveniment organizat in mai multe episoade care-si propune sa dezbata diferite subiecte legate de trairile noastre, sa ne ajute sa ne redescoperim si sa ne indragostim de noi insine.

Suna foarte pompos la prima vedere si foarte chick like, dar nu a fost chiar asa. Da, e un eveniment organizat in special pentru femei, dar spre surprinderea voastra, a barbatilor, nu s-a discutat doar despre voi si NU s-a barfit asa cum am crezut si eu ca se va intampla.

Am ajuns in Carturesti la ora 5 fix si am fost asteptate cu biscuiti deliciosi si ceaiuri aromate. Seara a inceput cu un exercitiu horror. A trebuit sa stau de vorba cu o persoana pe care nu o cunosteam. Greu pentru mine mai ales ca eu ma simt inconfortabil atunci cand sunt inconjurata de prea multe persoane necunoscute. Dupa o discutie de aproximativ jumatate de ora, am fost ridicate in picioare si in fata celorlalte fete a trebuit sa vorbesc despre interlocutoarea mea. De fapt, nu sa vorbesc despre ea, ci sa fiu ea. Bineinteles, si viceversa. Scopul exercitiului a fost sa ne invete sa fim mai atenti atunci cand vorbim pentru prima data cu o persoana si sa vedem cum ne vad ceilalti dupa o prima discutie.

Dupa cum ziceam, exercitiul a fost horror, dar doar pentru mine. Eu urasc sa vorbesc in public. Ma balbai, imi vine sa ma ascund in toate colturile posibile si sa-mi pun mana la fata ca sa nu ma vada nimeni. Macar de ar fi posibil. Apoi, mie imi e foarte greu sa comunic cu persoane pe care le intalnesc pentru prima data. Bine, am avut si norocul de o partenera care m-a privit doar de 2 ori in ochi in timp ce eu incercam disperata sa comic cu ea. Un moment foarte penibil a existat in momentul in care ea a vorbit ca si cum as fi fost eu. Domnisoara in varsta de vreo 30 de ani nu a retinut NIMIC din ceea ce-i povestisem. De fapt, a tinut minte ceva, dar nu a reusit sa le potriveasca. Din acest motiv, trebuie sa precizez ca NU imi place moda si NU scriu pe blog despre femei si moda pentru ca NU ma pricep. Asta e doar una.

In fine, in urmatoarea etapa a evenimentului a vorbit psiho-terapeutul Andreea Velescu. Doamne, femeia asta e superba. As fi putut sa o ascult ore in sir si tocmai pentru ca se vede de la o posta ca iubeste ceea ce face. Andreea ne-a vorbit despre tipurile bolnavicioase de comunicare in familie, despre probleme generate de familia hiperprotectiva, despre cum sa faci diferenta dintre visele tale sau cele impuse de familie, despre decizii si cum sa-ti scrii scenariul propriei vieti. Din pacate, mi-as fi dorit sa vorbeasca si despre familia libertina, usor neglijenta, dar probabil asta se va intampla data viitoare.

Seara s-a terminat cu o tombala si uite asa m-am ales cu cartea Cristinei MiculescuIndragosteste-te de tine si cu revista Lady personality.

Seratele vor continua, cel mai probabil, saptamana viitoare. Deocamdata nu am mai multe detalii, dar stiu ca la urmatorul eveniment intrarea va fi 50 de lei. Voi reveni cu detalii in cazul in care este nevoie.

Seratele sunt organizate de Cristina Miculescu si revista Lady personality.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing