Se produce o eroare in univers cand femeia se indragosteste

2 Feb

In urma cu foarte putin timp m-am luat de o anumita parte masculina care renunta la barbatie cu prima ocazie. Azi voi taxa muierile care-si pierd mintile cand se indragostesc. La propriu.

Exista un moment in viata unei femei cand se indragosteste. Si, draga de ea, la inceput e amuzanta, sexy, frumoasa, dragostoasa, ce mai, e femeia ideala. Dar asta se intampla doar pentru cateva momente pentru ca in cel mai scurt timp se transforma intr-un drac impielitat care vrea sa te aibe doar pentru ea. Asa ca se bosumfla cand iesi la bere cu baietii, la fotbal, atunci cand nu-i raspunzi in urmatoarele 15 secunde la mesaj, cand nu-i spui cine te-a sunat in urma cu 2 minute, cand a trecut jumatate de ora si tu n-ai dat niciun semn sau cand pur si simplu iti doresti putin timp pentru tine.

Si atunci incepe sa-ti verifice contul de Facebook ca sa vada (a se citi studia) care-i competitia si cel de Twitter si vai cat de tare i-ar mai placea sa-ti uiti telefonul acasa ca sa-si poata duce meseria de Sherlock Holmes pana la capat.

Desigur, toate astea il fac pe el isi ia talpasita si s-o taie unde vede cu ochii lasand paranoia sa-ti tina de cald noaptea.

Si atunci stau eu si ma intreb, nu mai bine ne vedem fiecare de treaba lui si daca o fi sa fie, va fi?

PS: Femeile care-mi citesc blog-ul sunt excluse din aceasta categorie si NU spun ca TOATE sunt asa cum am pomenit mai sus 🙂

PPS: Eu inca mai fac greseli ca cele de mai sus, dar incerc sa ma tratez 😀

28 Responses to “Se produce o eroare in univers cand femeia se indragosteste”