Revicel – impresii finale

13 Dec

Am ajuns in ultima saptamana de campanie si testare a cremei anticelulitice Revicel si urmeaza sa scriu impresiile finale. V-am mai vorbit aici si aici despre crema, asa ca nu ma voi repeta ca un papagat turbat.

Oana Barbu a realizat un chestionar complet si usor de completat prin care imi pot exprima mult mai cu spor parerea vizavi de crema pe care am folosit-o in ultimele saptamani.

Impresii finale:

Dupa ce am folosit crema Revicel am dat jos considerabil din centimetri de pe picioare, solduri si abdomen. E bine de precizat ca in acest timp am tinut si o mini-dieta (nu am mancat dulciuri, paine, fainoase si tot ce intra in categoria asta) si am alergat 15 minute in fiecare zi (mai putin sambata si duminica).

Eu voi cumpara crema in continuare si o voi folosi pana voi ajunge la greutatea dorita. Nu cred in creme minune, dar in combinatie cu o dieta potrivita si cu sport, ajungi foarte usor la corpul dorit. Ai nevoie doar de vointa.

La puncte slabe ar mai fi de adaugat si asta: continutul cremei nu ajunge mai mult de o saptamana daca o folosesti pentru toate zonele care sunt mentionate pe ambalaj (brate, abdomen, picioase, solduri)

Sunt tare curioasa sa cunosc si parerile voastre vizavi de intregul proces.

10 Responses to “Revicel – impresii finale”