Raspunsul Cinema City vizavi de abonamentul cerut

7 Feb

Pentru cei care nu stiti despre ce este vorba, va invit sa cititi aici.

Scurt rezumat pentru cei lenesi: in urma cu doua zile scriam pe blog ca sunt nemultumita de faptul ca Cinema City nu stie sa-si fidelizeze publicul si ca mi-as dori foarte mult sa-mi pot face un abonament la ei astfel incat sa nu fiu fortata sa stau cu ochii pe site tot timpul pentru rezervari, sa-mi dau coate la rand si sa prind locuri proaste in sala.

Ma asteptam sa primesc un raspuns din partea lor pentru ca sunt foarte promti de fiecare data. Atunci cand ne-am plans de Looper, l-au adus si-n Timisoara. Revenind, astazi am primit mail-ul urmator din partea lor:

Ma numesc Irina Manole si iti scriu din partea Cinema City, ca raspuns la articolul scris de tine pe blog si share-uit pe pagina noastra de Facebook.

Ne bucuram sa auzim ca esti o mare consumatoare de cinematografie si ca experienta la Cinema City te determina de fiecare sa revii.

Pentru noi conteaza foarte mult feedback-ul primit in mod direct de la clienti si mai ales de la persoanele care frecventeaza cinematografele Cinema City. Vroiam sa iti spun ca am luat deja in calcul propunerea venita din partea ta si vom reveni cu un raspuns in ceea ce priveste abonamentul pe care il doresti.

Intre timp, te invitam sa te bucuri in continuare de filmele tale preferate si te asteptam in cinematograf sa iti ridici o invitatie dubla cu care sa intri la oricare din filmele care ruleaza la Cinema City Timisoara.:)

Ce pot sa zic  este ca astept cu mare interes raspunsul lor vizavi de ce le-am cerut. Multumesc din suflet pentru sustinerea voastra (share-uri, like-uri si RT-uri).

6 Responses to “Raspunsul Cinema City vizavi de abonamentul cerut”