Primul meu HELLA Driving Technology Day si cum a fost

22 Apr

Astazi a avut loc HELLA Driving Technology Day – un eveniment dedicat in special angajatilor HELLA, dar si curiosilor dinafara. S-a vorbit despre masini electrice, masini autonome, inovatii in idustria automotive, megatrenduri si despre activitatea centrului HELLA D&D.

Ce mi-a placut:

  • Ceea ce e cu adevarat misto la eveminentele de genul asta e ca ai ocazia sa aflii povesti de viata faine si sa cunosti oameni interesanti. Unul dintre exemple este Mate Rimec – CEO al companiei Rimec Automibili din Croatia. La doar 28 de ani, Mate a construit cea mai rapida masina electrica. A inceput singur in 2009, iar in prezent are putin peste 300 de angajati si contracte cu gigantii din industria auto furnizandu-le baterii pentru masini electrice si diverse alte produse electronice. Dar ce mi-a placut mie cel mai mult e ca Mate Rimec e un exemplu ca modestia si pasiunea nu sunt niste ingrediente pe care le uiti dupa ce reusesti. Modestia il caracterizeaza si acum. La fel si umorul. E simpatic, tanar si pasionat. M-a dus cu gandul la Elon Musk. Poate Steve Jobs sau Mark Zuckerberg. Are alura de lider si calitatea de a fermeca o multime. E inteligent si inconjurat de o echipa faina. Deci cu siguranta o sa mai auzim de el.
  • Mi-a placut organizarea, in special faptul ca s-a tinut cont de program. A big LIKE for this one.
  • Mi-a mai placut si faptul ca a existat o zona in care puteai sa vezi produsele electronice dezvoltate de HELLA, ce fac ele si chiar sa vorbesti cu un specialist despre ce te nelamureste.
  • Faine au fost si masinile Mercedes Benz disponibile pentru test drive.
Ce nu mi-a placut:
  • Catering-ul! Adica serios, cat peste sa tot mananci? Totul era un peste. Totul era cu peste. Mirosea a peste! Si daca nu voiai peste, te bateai pe rosii cherry sau patiserie uscacioasa de la Codrina. Un eveniment de genul asta merita o firma de catering serioasa. #numazic
  • Nu mi-a placut ca zona dedicata sample-urilor a fost aglomerata. Spatiul a fost mic, interesul oamenilor a fost mare si nu am reusit sa vad sau sa aflu informatii despre tot ce mi-as fi dorit.
  • Si nu mi-a placut ca nu au fost locuri de parcare suficiente.
Una peste alta, evenimentul a fost placut, speakerii au fost interesanti si astept cu nerabdare urmatorul eveniment. Felicitari, dragi colegi! 🙂

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing