Prima zi de T4T: inundati de apa si teatru

20 Aug

Intr-un oras inundat de o ploaie ce a durat 15 minute, printre masini lesinate si trotuare sparte, mai multe grupuri de liceeni si-au adus entuziasmul in Timisoara pentru festivalul T4T.

Din toata Moldova s-au adunat, din Constanta si Bucuresti, dar si din Timisoara, trupele de teatru de adolescenti si-au primit in seara asta temele. Pe rand, s-a ales un obiect simbolic si o fotografie cu tematica simbioza, iar trupele vor avea de realizat un spectacol de teatru de 20 de minute. Rezultatul il puteti vedea sambata viitoare (29 august) la Casa de Cultura a Studentilor.

Si pentru ca v-am promis teatru, prima seara s-a incheiat cu spectacolul oamenilor creativi de la Aualeu care au jucat pentru noi Ferma Animalelor. Daca nu ati vazut piesa asta pana acum, fuguta la ei pentru ca nu o sa mai vedeti prea curand o satira cantata si jucata atat de frumos.

Apropo, nu uitati ca aproape in fiecare zi pana pe 30 august aveti piese de teatru frumoase si cu intrare moca. Programul festivalului il gasiti pe site-ul oficial sau la mine aici.

Cateva poze proaste mai jos. Daca vreti ceva mai misto, cu ochii pe pagina evenimentului sau la Flavius Neamciuc. 🙂

scena t4t casa de cultura a studentilor timisoarat4t ferma animalelor

 

 

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing