Prima participare la East European Comic Con se lasa cu emotii

29 Mar

comic-con-poster-bucuresti-2013Cand am aflat prima data de existenta unei conventii unde multi impatimiti de filme, seriale, superoi si benzi desenate se aduna in acelasi loc timp de cateva zile, mi se parea incredibil. Urmaream ore in sir filmulete pe youtube de la San Diego Comic Con si-mi doream din tot sufletul sa fiu acel om din multime care-si priveste idolul in ochi si suspina.

Pana voi ajunge in momentul in care imi voi permite participarea la conventia din San Diego, voi testa si ma voi bucura de East European Comic Con ce se tine in Bucuresti in acest weekend. Timp de doua zile ma voi afla printre oameni cu pasiuni comune, voi studia, voi invata si voi scrie despre asta.

Invitatii speciali la prima editie sunt John Rhys-Davis (cel mai simpatic si rotund dwarf din Lord of the Rings) si Finn Jones (cavalerul florilor din Game of Thrones).  Lista completa cu oamenii interesanti ce se vor afla la prima editie de Comic Con tinuta in Romania o gasiti aici.

Inchei prin a va spune ca sunt nerabdatoare sa ma plimb printre standuri, sa intalnesc oameni si sa plantez noi amintiri. Sper ca aceasta editie sa creeze un precedent, sa fie organizata cu grija, cu seriozitate si sa existe si o a doua pentru ca doritori sunt.

Voi reveni cu noi povestiri de la Comic Con si cu multe poze pe pagina de facebook.

 

Trackbacks and Pingbacks

  1. Timisoara a facut cunostinta cu echipa din filmul Pozitia Copilului | Andreea Ciobanu - April 1, 2013

    […] strans lume ca la urs. Deea a plecat sa vada Comics-uri si o lasat nesupravegheat blog-ul, asa ca i-am furat invitatia la premiera de gala a Pozitiei […]

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing