Prima mea experienta in blogosfera la #smstimisoara

12 Oct

Am participat la Social Media Summit Timisoara 2011 la Hotel Timisoara si mi-a placut, partial. Au existat cateva neintelegeri pe care, mai tarziu, mi le-au explicat Cristi si Alexandra si m-am lamurit ce si cum.

Desi evenimentul trebuie sa se termine la 4, abia la ora 5 si am ajuns acasa, dar nu pot spune ca m-a deranjat asta. Organizarea a fost super. Am avut sucuri de toate felurile, iaurturi pentru toate mofturoasele, cafea, apa, mancare delicioasa si BERE (am „furat” si eu una pentru acasa). In sala a fost destul de cald, dar prelegerile tinute de mai marii vorbitori la eveniment au compensat.

Acum problema mea. Poate sunt eu mai grea de cap si nu m-am prins, dar incercati sa va prezentati inainte sa incepeti sa vorbiti si cand spun prezentati ma refer la ceva mai mult decat numele pentru ca daca nu faceti asta se pot crea neintelegeri. De exemplu: vorbea Visurat despre expeditia lui pe 2 roti la care, cineva din sala, intreaba daca i-a fost greu sa-si ridice fundul din fata pc-ului si sa faca asta. Serios acum, ce intrebare e asta? Adica nu e evident raspunsul? Asta a fost judecata mea pe moment, apoi Cristi mi-a explicat cum stau treburile de fapt si ceea ce a vrut sa se evidentieze. Eu nu-l cunosc pe Visurat si nu stiu ca el castiga doar din blogging, nu stiam ca a fost prima initiativa de acest fel, nu stiam ca bloggerii sunt niste lenesi si comozi de felul lor si multe altele. Din cauza asta am spus ca eu, pentru prima participare la un eveniment de acest fel, am nevoie de mai multe detalii ca sa fac legaturi. Asa ca, va rog eu frumos, prezentati-va, laudati-va cu „succesurile” voastre ca sa stiu si eu despre ce se vorbeste si sa nu judec oamenii aiurea. Ei stiu ca voi, majoritatea, va cunoasteti deja de la tot felul de evenimente si campanii, dar suntem cativa care venim pentru prima data. Nu vorbiti ca si cum noi ar trebui sa stim tot ce se intampla cu voi. Asta e singura mea buba in legatura cu SMS Timisoara.

Bun. Asta a fost singura mea obiectie. Per total, SMS Timisoara mi-a placut mult. Mi-a placut Ovi Sirb pentru ca stie sa intretina atmosfera si stie sa si vorbeasca serios atunci cand trebuie, stie sa captiveze atentia. In aceasi categorie intra si Chinezu. Imi pare rau ca nu l-am mai auzit vorbind pana acum. Cand si-a pus accentul de morosan, pfiuuu, putea sa-mi vorbeasca numai cacaturi ca eu tot as fi stat sa-l ascult. Apoi, ecostin a fost foarte tare prin modul in care a abordat problema.

Mi-a placut Nebunloasa si mi-a placut Bogdana pentru ca sunt infipte si inteligente. Pot spune ca SMS Timisoara a fost o experienta misto din care am tras cateva invataminte. Abia astept urmatorul eveniment de acest gen. Acum si multumirile speciale pentru Cristi si Alexandra. Ei m-au adoptat pentru cateva ore si m-au adus in comunitatea bloggerilor. Multumesc mult.

Am scris acest post nu pentru a ataca pe cineva, dar ni s-a spus ca orice parere este binevenit. Asa ca, va multumesc pentru experienta SMS si abia astept sa ne mai vedem.

3 Responses to “Prima mea experienta in blogosfera la #smstimisoara”