Povesti de suflet pentru tine, ajutor pentru ei

6 Dec

Nu am fost foarte incantata de facultatea terminata, dar imi iubesc profesorii pe care i-am avut. N-au fost nici ei perfect pentru ca, deh, sunt oameni, dar au reusit sa puna o caramida la bazele meseriei mele.

Sunt incantata sa va anunt ca o parte din dragii mei profesori vor spune o poveste de suflet la un eveniment caritabil ce se desfasoara vineri seara in Cuib D`Arte. Viorel Marineasa si Tudor Cretu, pentru ca la ei ma refer, sunt acel gen de oameni care reusesc sa te inspire doar ascultandu-le povestile. Pe langa ei, la Povesti de suflet pentru suflet vor fi invitati si alti scriitori timisoreni: Robert Serban, Bogdan Munteanu, Ana Puscasu, Daniela Ratiu si Radu Pavel Gheo. Muzical o sa va incante Claudia Fotin si Milena Stoianovici la viora, iar la pian Evelin Belcea.

Ma mai bucur ca initiativa a izvorat din ideile si ambitiile unei fete cu care am fost colega de facultate. Ea impreuna cu colegii de facultate au cladit de la zero un eveniment care-si propune sa ajute oamenii fara adapost. Chiar daca nu voi putea fi prezenta la eveniment, ii tin pumnii si sper ca voi sa faceti act de prezenta in locul meu pentru a ajuta niste suflete ratacite.

Evenimentul a fost facut cu scopul de a insenina zilele celor care locuiesc pe strazi, oameni care sufera cumplit in perioada sarbatorilor. Asa ca, daca va hotarati sa mergeti vineri seara (7 decembrie), ora 19, in Cuib D`Arte, nu uitati sa luati la voi orice articole de imbracaminte ce pot imbunatati traiul zilnic al unui om fara casa.

 

3 Responses to “Povesti de suflet pentru tine, ajutor pentru ei”