Pledoarie pentru un abonament la cinema

5 Feb

infografic-filme-andreea-ciobanu-cinema-cityN-am sa ma ascund dupa deget si o spun franc, in fata: fratilor, eu vreau un abonament la Cinema City! Si nu-l vreau doar pentru ca ma simt importanta sau pentru ca nu am dormit azi-noapte, ci pentru ca il merit. Stati ca va explic.

Eu m-am saturat de stat cu ochii in patru pe site-ul Cinema City pentru o rezervare la un film si mi s-a acrit de stat la cozi pentru a ridica rezervarile. Practic? Mi-a ajuns. Vizionari de presa nu avem in Timisoara (sau nu stiu eu de ele), oferte din an in Paste si concursuri mai rare decat aparitiile monstrului din Loch Ness.

Stiu ca Cinema City e singurul cinema de actualitate si onorabil din Timisoara, dar mai simt si ca ei ar trebui sa-si indrageasca si sa-si fidelizeze publicul. Asa ca, fiind un sponsor oficial al acestui cinematograf mai tot timpul, ma folosesc de dreptul meu si cer un abonament  pe o perioada indelungata care sa ma scuteasca de verificat programe si de stat la coada.

Conform infograficului alaturat, in 2013 voi plati aproximativ 850 de lei celor de la Cinema City (asta fara sa pun la calcul crănţănelele). Adica o saptamana la mare sau un abonament la Sziget Festival. Ca o abonata fidela a cinematografului, imi permit sa intreb Cinema City: imi puteti face o oferta mai buna?

PS: fie ca efectul social media sa puna stapanire pe voi si sa dati aceasta informatie cat mai departe ca sa ajunga la cine trebuie. 🙂

LE: Primul raspuns de la Cinema City il gasiti aici.

7 Responses to “Pledoarie pentru un abonament la cinema”