Plec la Alba Iulia sa sustin #Timisoara

29 Nov

Datorita Alexandrei, dar si a Nebuloasei, voi fi pe 3 decembrie in Alba Iulia ca sa sustin echipa locala de rugby. Bineinteles, nu voi fi singura ci alaturi de comunitatea de bloggeri din Timisoara.

Nu stiu daca vom avea tricouri la fel sau fulare ca mai marile galerii, dar cu siguranta vom avea multa patima si mesaje de sustinere pentru RCM Universitatea de Vest Timisoara, echipa noastra de rugby care se va lupta impotriva formatiei din Baia Mare pentru a castiga Cupa Romaniei.

Nu e nici o coincidenta ca acest meci se disputa la Alba Iulia daca luam in considerare ca  la doar doua zile distanta se sarbatoreste Marea Unire.

Recunosc, despre rugby nu stiu prea multe, dar pot invata. Plus, mi se pare foarte tare ideea de a promova orice alt sport care nu se numeste fotbal. Asa ca, daca bloggerii reusesc sa faca asta mai bine decat altii, de ce atata rautate? Haide sa-i sustinem si pe ei in cauzele pe care le desfasoara si hai sa sustinem si celelalte sporturi care nu ies in evidenta doar prin parasute si masini scumpe. Ca e implicarea RMGC-ului, a SMS-ului sau a STF-ului, ce mai conteaza atata timp cat iese o treaba frumoasa?

Deci, pe 3 decembrie voi fi in autocarul suporterilor sa sustin Timisoara!

Poza am laut-o de pe sportvest.info

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing