Persoana I cauta voluntari

30 Mar

Persoana I a luat nastere din pasiunea a doua fete extraordinare: Corina si Casandra. Ele au pus la punct organizatia non-guvernamentala care isi propune sa creeze un cadru general de dezvoltare profesionala si orientare profesionala a tinerilor din Romania. Au realizat workshop-urile de care va povesteam in niste post-uri anterioare, au realizat campanii umanitare si  au planuri marete pentru viitor.

Va vorbesc despre acest ONG pentru ca recent m-am inscris ca si voluntara, am cunoscut niste oameni frumosi si-mi doresc sa putem ajuta cat mai multi tineri care au nevoie de indrumarile noastre.

Munca de voluntar presupune multe batai de cap – daca pot sa le numesc asa. Documentare, munca pe teran, cautare continua de finantatori, scris pe blog, promovat evenimente si multe alte. Tocmai din acest motiv, noi avem nevoie si de alti oameni care ne impartasesc ideile si-si doresc sa paseasca cu noi pe acest drum.

In cazul in care cineva este interesat, mai multe informatii despre Persoana I gasiti aici si tot acolo gasiti si adresa de contact.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing