O noua editie a Scolii de Blog la #Timisoara

10 Mar

De fel sunt o razvratita, vesnic teribilista si n-as recunoaste nici in ruptul capului cand am nevoie de ajutor. Ca dovada pentru cele enuntate mai sus, blog-ul asta exista din 2007 si e in acelasi stadiu. Sad, I know.

Anul trecut, cand s-a tinut Scoala de Blog, eram prinsa in atatea treburi incat nu stiam pe unde sa mai prind o gura de aer curat. Mi-am dorit foarte mult sa particip pentru ca am avut onoarea sa-i cunosc pe oamenii care organizeaza Scoala de Blog si sunt convinsa ca numai lucruri minunate pot invata de la ei. Din aceste motive, anul asta voi aplica mai ales ca de data asta timpul e de partea mea, iar cateva ponturi mi-ar prinde bine. La fel si cateva zambete.

Pentru cei care nu stiu, Scoala de Blog se bazeaza pe 4 workshop-uri pentru o clasa de 15 studenti. Ce se face in cadrul lor? Ei bine, inveti notiuni elementare care te ajut sa nu bati pasul pe loc, adica asa cum am facut-o eu.

Profesorii Scolii de Blog sunt minunatii Corina Saftescu, Richie Marius Ilie, Cristina Putan, Dan Lucian Stefancu si Alex Albu – oameni cu experienta in blogging, comunicare, online, viata si tot ce mai vreti voi.

Ca sa aplici la Scoala de Blog trebuie sa fii student sau masterand la o universitate din Timisoara, indiferent de profilul acesteia. Inscrierile se fac pana in data de 14 martie la adresa:  http://scoaladeblog.ro/inscriere. Aici trebuie sa convingeti „juriul” si sa motivati de ce va doriti sa participati la aceste cursuri. A doua etapa consta intr-un interviu, iar dupa toata nebunia asta se vor selecta cei 15 norocosi. Urati-mi bafta si spor la inscrieri! 🙂

Evenimentul este oraganizat de blogu.lu si BCR, in parteneriat cu Facultatea de Stiinte Politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitătii de Vest Timisoara, cu sustinerea PRbetaMarele Ecran,Persoana 1deceblog.netDC Print Media si a comunitatii bloggerilor din Timisoara.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing