O experienta de neuitat la #Cluj (U Cluj – Dinamo 0-0)

30 Oct

La 7 fara cateva minute eram dejan in trenul spre Cluj cu Ana si cei mai galagiosi suporteri de la ora aia. Drumul pana la marele meci l-am facut cu nasul care ne-a luat 30 de lei si din prima ne-a ochit ca mergem la meci, desi nu aveam fulare sau orice altceva inscriptii. Si-a spus cuvantul experienta, probabil.

Pentru ca proviziile ni s-au terminat mai repede decat am calculcat noi, in Oradea, un membru al marii brigazi pe care o formasem inca din Timisoara, a ramas in gara fara telefon, fara geaca, doar intr-un pulover destul de subtire si cu 8 beri. Fiindca a fost baiat destept, a ajuns la mai putin de o ora dupa noi.

In Cluj ne-au asteptat niste pustani tare de treaba de la Black Devils si care s-au pierdut pe parcurs si, apoi, a urmat o plimbarica prin Cluj. Frumos oras! Deosebiti oameni! Femei foarte misto! Ce mai, un vis sa traiesti pe acolo. Daca ar fi sa ma mut vreodata, Clujul ar fi alegerea mea, cu siguranta.

Dupa cautari indelungi, ne-am adunat TOTI intr-un bar tare misto si am cantat, si am discutat despre vrute si nevrute, am baut niste shot-uri de incalzire si am taiat-o spre meci.

N-am apucat sa vad 5 minute din ce au facut ai nostri. Noroc cu tabela ca asa am stiut si eu cat s-a terminat meciul. Atat stiu: s-a jucat destul de slab avand in vedere ca nu prea au fost ocazii la poarta in spatele careia stateam. S-a cantat, s-a scandat anti FRF, s-au afisat mesaje de sustinere pentru cei 500 de interzisi si s-au strigat lozinici pentru fratii nostri din cealalta peluza. Pe final, au fost cateva minute in care am cantat impreuna cu cei de la U Cluj, iar pe fetele stewarzilor puteai vedea disperarea aparuta pentru ca noi nu mai plecam, iar ei inghetasera de frig.

Dupa ce am inghetat bine de tot de frig si noi, ne-am adunat cu unul mai putin decat atunci cand am plecat, am fugit sa mancam ceva si apoi, din nou, la gara. Rupti de oboseala, cu bani mai putini si de data aceasta cu bilete cumparate pe bune, ne-am urcat amortiti in tren si am dormit tot drumul.

A fost frumos si am cunoscut oameni minunati care fac atatea sacrificii pentru o echipa care, sincer, nu le merita. Un mini-interviu va urma cu un astfel de om care a venit la meci, a avut grija de toata brigada lui, iar el nici macar nu a putut sa ajunga pe stadion pentru a e interzis. Baiatul asta a venit din Bucuresti pana in Cluj (drum de vreo 8 ore) doar ca sa aiba  grija de oamenii lui. Respect, ba!

A fost o experienta minunata si peste o saptamana avem iar meci la Cluj. Poate ajung si eu pe acolo, din nou.

Poze si filmulete de la meci vedeti aici.

5 Responses to “O experienta de neuitat la #Cluj (U Cluj – Dinamo 0-0)”