Nu sunt prietena cu Google Analytics

22 Oct

 

Va scriu despre evenimentul CTRL-D cu intarziere pentru ca zilele astea am alergat dintr-o parte in alta, dar nu ma plang. Asta mi-am dorit, asta am primit si-mi place.

Saptamana trecuta va vorbeam despre revista digitala CTRL-D care a organizat un eveniment dedicat special bloggerilor. Invitat a fost Ionut Munteanu, specialist in web analytics, care ne-a deslusit misterele celui mai complicat sistem de monitorizare, Google Analytics. Bine, e mult spus ca a deslusit misterele. La o saptamana dupa eveniment, mintea mea inca mai trebuie sa asimileze notiunile din prezentarea lui, dar pot spune ca atentia mi-a fost capitavata mai mult decat as fi crezut la inceput. Insa, eu recunosc ca nu o sa fiu niciodata prietena cu Google Analytics. Intr-adevar, stiu mai multe decat la inceput, dar nu-mi plac numerele, nu-mi place sistemul si prefer sa am un prieten bun care sa-mi citeasca ce se intampla in programelul buclucas.

Acum despre munca celor de la CTRL-D.

Nu stiu daca am cunoscut intreaga echipa, dar, dragii de ei, sunt niste minunati in cel mai pur sens la cuvantului. O sa ziceti ca sunt subiectiva, dar e normal sa fiu asa cand prietena mea lucreaza acolo si stiu cat efort a depus ca totul sa iasa ok si cat s-a stresat pentru binele nostru. Asa ca, ii felicit pentru o organizare exemplara, pentru punctualitate, pentru seriozitate, pentru dedicatia si pasiunea de care au dat dovada.

Inca o data de apreciat e faptul ca munca lor nu se opreste aici. In data de 30 octombrie, CTRL-D organizeaza un alt eveniment dedicat de aceasta data design-ului. Tot in cafeneaua D`arc va avea loc si va incepe la ora 15. In mare, ideea e ca cine doreste sa vina la eveniment trebuie sa-si aduca portofoliul dupa el, multa buna dispozitie si sa se stea la discutie cu alti pasionati de design. Nu suna rau, asa-i? 🙂  Mai multe detalii gasiti in afis.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing