Nu-mi plac comediile

16 Dec

Daca ma intrebi ce filme imi plac, iti voi raspunde fara ezitare DRAMELE! Rad, plang, suspin si revad orice drama care a reusit sa ma marcheze si mi-a ramas intiparita in minte. Ba mai mult, am si o lista de drame facuta special pentru acele zile in care simt nevoia de a plange si trebuie sa dau vina pe cineva sau ceva.

Comediile sunt ultimele pe lista mea de filme care trebuie vazute. Evit cat pot de mult sa ma uit la ele chiar daca sunt cele mai potrivite cand vine vorba de o seara petrecuta cu prietenii acasa sau la cinema. Pana acum, nu eram eu foarte sigura de ce ma uit la atatea drame, dar dupa o conversatie sincera cu mine a aparut si concluzia, deloc surprinzatoare.

Raspunsul a venit facand analogie cu pasiunea mea pentru drame. Ma uit la filme lacrimogene pentru ca ma pot identifica mai usor cu personajele, ma pot implica in film pana sa uit de mine. Asta nu se intampla in cazul comediile si asa se explica faptul ca portia de aproximativ 20 de minute de The Big Bang Theory pe care o primesc pe saptamana e mai mult decat suficienta.

Comediile nu reusesc sa-mi mentina interesul pentru ca nu ma pot implica in ele si daca nu formez o legatura pe parcursul celor aproximativ doua ore, e doar timp pierdut, din punctul meu de vedere. Evident.

Am incercat sa ma uit la The War at Home (o comedie de familie bunicica si o recomand impatimitilor) de vreo 3-4 ori. Am abandonat serialul dupa un calup de maxim 5 episoade. Il reiau cand imi aduc aminte. La fel s-a intamplat cu Friends, Seinfeld, MASH si eu mai stiu ce altele intra in aceeasi categorie.

Mai mult ca sigur e doar o chestie de gustibus, deci nu mai dati cu rosii in mine pentru ca nu vreau sa merg la porcaria de Due Date sau ca Puss in Boots nu mi s-a parut atat de funny precum au zis altii.

E logic ce zic sau o ard aiurea?

7 Responses to “Nu-mi plac comediile”