Nu mai e nici un secret: nici ingerasii Victoriei nu sunt perfecti!

5 Apr

Ne place sau nu, lumea in care traim te judeca dupa modul in care arati, dupa modul in care te imbraci, dupa cati bani esti dispus sa cheltui la o iesire sau intr-o vacanta. Respectivele tipare si judecati superficiale sunt atat de dese incat ajung sa fie tiparite adanc in subconstientul tinerilor, iar de acolo pana la diverse boli ca anorexia, bulimia, depresia mai e doar un pas.

Prin niste metode mai neortodexe (banuiesc eu) a ajuns pe internet o poza in care ingerasii Victoriei Secret nu sunt tocmai perfecti, adica au niste colacei, solduri mai proeminente, talie mai deloc si picioare mai groase decat tiparele modei ar da voie. Bineinteles, pozele din respectiva sedinta foto au aparut in diverse reviste glossy doar ca nu aveau nimic in comun cu realitatea.

Nu stiu cum judecati voi situatia cu pricina, dar eu in calitate de consumator de moda si in special ca fan al fetelor ma simt putin inselata. De ce? Pentru ca salivam la formele lor voluptoase, dar perfecte, pentru ca citeam interviuri in care Adriana Lima spunea cat de greu e sa fii intr-o forma fizica perfecta si pentru ca le admiram in reviste sau pe podium de fiecare data.

Totusi, sa-mi explice si mie cineva de ce este nevoie de atat de mult photoshop? Intreb asta gandindu-ma la miile de fete superbe care lumineaza totul in jurul lor doar cu un zambet si multa naturalete.

 

12 Responses to “Nu mai e nici un secret: nici ingerasii Victoriei nu sunt perfecti!”