Next Top Model vs America`s Next Top Model

21 Oct

Avand ieri o criza de fiere urata, mi-am petrecut timpul stand in pat si vizionand toate cacaturile de la TV. Butonand telecomanda am ajuns pe Antena 1 si m-am uitat cateva minute la Next Top Model cu Catalin Botezatu. Dar ce sa vada ochiul meu acolo? Unul dintre cei mai influenti oameni din Romania (dupa cum a fost numit de o revista de lifestyle) urla la cateva anorexice: „graseloooor! Sunteti toate niste grase!”. Sunt curioasa cam ce rating are emisiunea, cati oameni se uita la ea si cati dintre ei sunt doar niste pustoaice ametite care au transformat-o pe Bianca Dragusanu in idolul lor.

M-am uitat in urma cu ceva timp la emisiunea realizata de Tyra Banks si e interesanta chiar si pentru baietii care vor sa baleasca uitandu-se la niste femei frumoase. Concurentele de la America`s Next Top Model sunt gratioase, frumoase si nu sunt numite capre la fiecare 5 minute. Emisiunea din America nu promoveaza anorexicele, ba chiar incurajeaza fotomodelele cu forme (vezi Victoria`s Secret Models).

Si daca tot am ajuns sa le facem grase pe pustoaicele de 17 ani care au 1 80m si 50 de kg, sa nu ne miram ca o sa ajungem o tara de pitzi asistente, anorexice si bulimice. Zic si eu.

Inca imi vine sa-mi trag una ca m-am uitat la porcaria aia, dar shhhh ca incepe alta mai desteapta numita X Factor de Romania.

14 Responses to “Next Top Model vs America`s Next Top Model”