Se deschide H&M. Naumovici: „E ca la Mc Donald`s in 1995!”

6 Sep

De cateva zile a aparut pe facebook un nou „event”: se deschide magazinul H&M in Timisoara, mai exact, in Iulius Mall. Pana aici nimic neobisnuit. In 2 zile peste 900 de gagici din Timisoara au dat attending (printre care si eu, dar din greseala). Nu m-ar surprinde sa vina la deschidere si cele care stau pe la Sacalaz, ma rog, prin imprejurimi. Deci, se anunta mai multe.

Nu am nimic cu cei care merg la deschiderea unui magazin pentru ca sunt fanii acelei marci de haine sau pur si simplu de curiozitate, dar daca va aduceti aminte, atunci cand s-a deschis H&M-ul in Bucuresti era o coada de parca era 1900 toamna, Ceasca era la putere si se statea dupa sticlele de lapte si franzela de zi cu zi cam cat se sta in ziua de azi la inaugurarea unui magazin. Inteleg ca esti pasionata de shopping. Serios ca inteleg. Dar care mai e fun-ul sa cumperi haine cand 700 de pizdute iti suflan-n ceafa? Nu te apuca dracii?

As putea sa bag mana in foc, sa pun pariu sau orice. La fel va fi si in Timisoara. Domnisoarele cu tocuri de peste 10 cm se vor bate pentru ultima colectie de toamna si se vor trage de par pentru ultima vestuta de 30 cm cu un pret de peste 300 de RON care la anul oricum va fi carpa de sters praful in dulapul mamicii.

Ei si ce fericire va fi pe mandrele din 15 septembrie cand vor putea sa se delecteze cu un magazin plin de haine de „firma” pe doua etaje. Asteptarea a fost greau. Momentul a venit!

PS: Voi incerca sa scriu mai des pe blog.

Poza de aici.

5 Responses to “Se deschide H&M. Naumovici: „E ca la Mc Donald`s in 1995!””