Musafirii au o legatura speciala cu incaltamintea lor

29 Feb

In casa mea nu exista covoare pentru ca am impresia ca oricat le-ai aspira, freca si alte procedee extravagante praful se baga in ele si acolo ramane pana-n veci pururi. Pe langa asta, eu mai am si un ten sensibil si fac alergie la impuritatilor din aer, asa ca in casa mea exista doar parchet care poate fi sters rapid cu mopul, aspirat in 2 timpi si 3 miscari.

Dar nu de casa mea fancy, mare si adorabila vreau sa va vorbesc, ci de tupeul unor musafiri care in momentul in care-mi intra in casa si nu vad covoare cred ca pot intra incaltati. Momentul cu adevarat sensibil apare atunci cand le spun sa-si lase papucii la intrare ca le dau eu niste slapisori pufosi de casa ca sa nu raceasca la ce nu trebuie sa fie racit niciodata. Si dupa treaba asta urmeaza o privire lunga din partea lor si o tacere apasatoare de parca le-as fi facut ceva propuneri indecente.

Acum, ma intreb si eu cam ce legatura are politetea cu faptul ca mie nu-mi face placere sa curat de 2-3 ori pe zi dupa oamenii care intra incaltati la mine-n casa? Daca as fi de acord sa aspir dupa fiecare om care se plimba ca pe bulevard cu ghetele pline de toate cele pe la mine as fi o gazda mai buna? As fi politicoasa, de treaba si m-ati vizita mai des? Daca raspunsul este da, atunci sper sa nu mai ajungeti niciodata pe la mine si sa stati incaltati la voi in pat!

PS: ma duc la Tweetmeet si maine scriu despre asta.

3 Responses to “Musafirii au o legatura speciala cu incaltamintea lor”