Monstruletii ataca

3 Dec

Am fost un copil libertin. Parintii ma lasau sa fac cam tot ce ma taia capul si sa ma uit la tot ce vreau. Nu pot sa zic ca a fost neaparat bine, dar am tras multe invataturi din asta. Imi aduc aminte ca am descoperit filmele horror pe la 8 ani. Nu mai stiu cum se numea cel care m-a traumatizat, dar stiu ca era cu vampiri. Ca sa va faceti o idee, intro-ul era sangeros si mult mai creepy comparativ cu ultimului film Twilight.

Dupa acele momente vizionate, noptile mele nu au mai fost la fel. Imi era frica sa inchid ochii pe intuneric si adormeam tarziu. Ma trezeam in miez de noapte plangand si fugeam la mami in pat. Ea ma lua in brate, ma mangaia pe frunte si-mi spunea ca nu ar trebui sa-mi fie frica de niste monstruleti. Cuvintele ei ma linisteau si doar asa reuseam sa adorm.

Frica de intuneric nu a disparut nici acum. Asta e si motivul pentru care am un bec in camera mea ce poate fi controlat cu o telecomanda ce sta intotdeauna langa mine in caz ca ma trezesc speriata in miez de noapte. Pe langa asta, intotdeauna cand visez urat imi aduc aminte de povestile mamei si de monstruletii care nu imi pot face rau pentru ca, deh, sunt niste monstruleti 🙂

Ei bine, cand am auzit pentru prima data de la Cristina despre Monstruletii din Timisoara, la povestea asta mi-a zburat mintea. Stiu ca nu exista nici o legatura intre monstruletii din vis si cei despre care urmeaza sa va povestesc. Primii  au colti lungi si sug sange, iar cei din Timisoara personalizeaza tricouri si fac stickere frumoase pentru pereti. Dar sunt curioasa, exista vreun cititor care-mi impartaseste teama de intuneric? Si daca da, s-a tratat de ea si cum? Mi-ar fi de mare ajutor cateva retete 🙂

Si acum sa va spun si despre micutul meu concurs. Am de la Monstruleti.ro un tricou imprimat cu textul din imagine (Zombie Bait). Daca ti-l doresti, lasa-mi un comment prin care sa spui asta si cu random.org aleg castigatorul vineri, ora 16.00. Pe tricou scrie ca e marimea L, dar este un croi micut si este echivalentul unui S/M.

Multa bafta si astept raspunsurile voastre la fobiile mele. Mi-ati fi de mare ajutor 🙂

 

UPDATE:

Pentru ca Random.org nu e tocmai fair, v-am numerotat in urma inscrierii voastre, adica:
1. Monica

2. alex

3. Frozenideas

4. ciprian

5. bloodie

6. Adizzy

7. Sasu Aurel

Iar castigatorul este:

Felicitari Adizzy, draga mea!

23 Responses to “Monstruletii ataca”