Miercuri hoinarim in Piata Matache

7 Apr

marius-matache-timisoara-folk-lansare-albumCu muzica folk am inceput sa cochetez in urma cu aproximativ doi ani. Primele acorduri care m-au prins in mirajul acestui gen au fost auzite la Marea Adunare Folk – un eveniment cu traditie in Timisoara. De atunci, am perioade in care ascult pe repeat Emeric Imre, Alexandru Andries sau Nicu Alifantis si pentru cateva ore imi cant grijile cu optimism.

Am deschis aceasta discutia cu ocazia venirii lui Make in Timisoara. Marius Matache pe numele din buletin si cunoscut printre bloggeri ca si Make, ajunge in Timisoara pe 10 aprilie pentru lansarea albumul Hoinar prin Piata Matache.

Cateva chestii despre Marius Matache artistul: “se spune despre artisti ca sunt niste tipi excentrici, fie ca e vorba de haine, coafura, tatuaje, superstitii, pasiuni. Daca ma gandesc ca cel mai frecvent ma imbrac in jeans, mi-am tuns pletele acum mai bine de 10 ani pentru simplul fapt ca se tot rarea, nu sunt superstitios, pasiunile mele se cheamă blogging sau sport, iar singurele tatuaje sunt niste puncte pe piept si spate realizate din motive medicale, cred ca cel mai excentric amanunt legat de mine este doctoratul in chimie.” Pe langa asta, trebuie sa mai stiti ca Marius este mintea din spatele proiectului ForeverFolk, cronicar si blogger.

Chiar daca nu am avut ocazia sa il cunosc personal pe Make, din scurtele interactiuni in online pe care le-am avut cu el si din vorbele auzite de la bloggerii timisoreni, va pot spune ca Marius e un om implicat, talentat, devotat si pasionat de tot ceea ce face.

Astea fiind spuse, daca sunteti iubitori de folk, miercuri sunteti asteptati in Jazzissimo Lounge pentru a canta cu suflet alaturi de Make. 🙂

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing