Merit titlul de Drama Queen

31 Mar

Inspirata fiind de Corina (cum se intampla mai tot timpul), am luat foarte in serios intrebarea pusa de ea in articolul asta si m-am gandit toata ziulica pentru ce sunt eu norocoasa.

Pai, in primul rand am niste parinti care ma iubesc ca ochii din cap si si-ar da toate membrele ca eu sa fiu bine. Nu stiu cati se pot mandri cu asta, dar realizez ca nu le sunt indeajuns de recunoscatoare.

Apoi, am niste prieteni care ma adora desi eu le incurc itele vietii mai tot timpul. Prietenele mele de suflet sunt niste scumpe si mai mare dragul mi-e de ele cand ne intalnim si poate ne uitam la Reptile cu A (wink wink) si poate bem atat de mult vin incat a doua zi simtim ca plutim cand pamantul are onoarea sa ne simta pasii.

Pe locul trei se afla sufletelul meu, cel mai adorabil brontozaur cu pene, Johnny, motanul meu care doarme cel mai bine cu mine in pat si care miauna de cutremura placile tectonice cand il las singur acasa.

Sigur, sunt o norocoasa si pentru ca am intalnit o persoana speciala care simte nevoia sa-mi spuna in fiecare zi cat de mult se bucura ca m-a cunoscut.

Sunt nenumarate persoanele si lucrurile pe care le am si pentru care ma considerat o norocoasa si cu toate astea merit cu desavarsire titlul de Drama Queen.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing