Lumea mea: Ep2. One tree hill

24 Oct

Una noua, iar acum si una veche. One tree hill este serialul meu de suflet. Cred ca a fost primul cu care mi-am pierdut zile intregi uitandu-ma pe nerasuflate. S-ar putea sa ma insel, dar nu tin minte ca inainte lui sa fi fost altul care sa-mi creeze o astfel de adictie.

In prezent, serialul se afla la sezonul 8 si a devenit destul de boring, dar il urmaresc in continuare doar de dragul traditiei si cu speranta ca nu se va transforma in The young & the restless. Am impresia ca pe Procinema se difuzeaza, in fine.

OTH este povestea dramatica a unorย  liceeni din oraselul One tree hill. Ceea ce m-a fascinat pe mine a fost modul in care am putut sa ma identific cu unele personaje. Cred ca orice persoana care ar viziona serialul ar spune “Si eu am facut asa” sau “si eu sunt exact asa”. Chicks fight, men fight, baschet, majorete, muzica, tati criminali, mame bolnave de cancer, dependente de toate felurile, invidie, gelozie si multa multa drama. Nu suna chiar asa rau, nu? ๐Ÿ™‚

Actorii (in special masculii haha) sunt foarte carismatici si foarte buni, bineinteles, exista si exceptii. Personajele sunt foarte multe si pe parcurs unele au parasit serialul si altele au aparut asa ca nu o sa pierd timpul prezentandu-le. Voi vorbi doar de caracterele mele preferate(nu sunt multe. 2 la numar) si am sa incep cu Brooke Davis (Sophia Bush). De Brooke m-am indragostit din momentul in care am vazut-o dezbracata pe bancheta din spatele a masinii doar pentru a cuceri un barbat. In cele 8 sezoane, personajul Brooke s-a maturizat foarte mult devenind responsabila si fiind capabila sa faca dintr-un hobby o cariera. Bineinteles, ca in orice serial de acest gen, la un moment dat toate personajele faceau schimb de saliva si ca sa va dau un exemplu va spun doar cu cine a fost cuplata Brooke: Brooke a fost cu Nathan, Nathan a luat-o de sotie pe Haley – prietena cu Brooke. Apoi Brooke s-a lipit de Lucas, Lucas a fost cu Peyton, apoi iar cu Brooke, apoi iar cu Peyton, Peyton fiind prietena foarte buna cu Brooke(Bff). Si intr-un final Brooke s-a indragostit de un fost prieten al viitoarei sotii a lui Lucas, Peyton. Mai sunteti cu mine? ๐Ÿ™‚ S-ar putea sa fi gresit ordinea, dar nu mai tin minte nici eu tot. Cu siguranta am scapat multe alte relatii pe parcurs, dar astea sunt cele mai importante.

Jamie Lucas Scott (Jackson Brundage) e copilasul serialul, un pusti care aduce doar buna dispozitie si mult umor. Il ador! Si daca nu ma credeti, dati click aici.

Sunt multe personaje care-mi plac si aici am sa pomenesc de Nathan Scott( James Lafferty), Haley Scott( Bethany Joy Galeotti – o cantareata minunata), Lucas Scott( Chad Michael Murray – a aparut in Dawson`s creek, House of wax, Gilmore girls), Peyton Sawyer( Hilarie Burton) si Mouth( Lee Norris – o prezenta excelenta). Mi-ar lua foarte mult timp ca sa scriu de fiecare in parte asa ca pentru cei curiosi, puneti mana pe un torrent si luati One Tree Hill. Merita ๐Ÿ˜‰

8 Responses to “Lumea mea: Ep2. One tree hill”