Lumea mea: Ep.3 Gossip girl

25 Oct

Am privit cu reticenta acest serial. Nu am fost niciodata fascinata de moda si de asta avem parte din belsug in Gossip girl. In primul episod e prezentata o lume care-ti fura ochii. Haine de firma, magazine, restaurante si hoteluri luxoase, scoli private si niste pusti de bani gata. Parca am mai vazut undeva acest scenariu. Dar nu doar la asta se rezuma serialul. Gossip girl are o poveste atat de incurcata incat e si foarte greu de povestit, dar e captivant. Drama nu ramane doar la nivelul unor copii plini de frustrari si teribilisti. Parintii acestora trec prin adevaratele probleme ale vietii si asta chiar daca au toti banii din lume. Imi place mult si cum este trata si conturata relatia copii-parinti.

Relatia dintre frumoasa Blair si adorabilul Chuck  m-a hipnotizat si m-a facut ca in fiecare marti sa astept cu nerabdare urmatorul episod. Sunt convinsa ca nu sunt singura. Cele doua minti diabolice se potrivesc atat de bine, incat nu cred ca am vazut in viata mea un alt cuplu atat de frumos. La inceput, singura problema a celor doi era sincronizarea. Dar cand minunea s-a intamplat, o lume intreaga a aclamat: Chuck & Blair, Blair & Chuck!

Relatia de prietenie dintre Blair si Serena  m-a enervat de cele mai multe ori pentru ca se certau doar din prostii, dar nu m-a enervat intr-un mod negativ care sa ma faca sa abandonez serialul, ci intr-un mod in care imi doream sa vad ca se impaca odata. Aici iar trebuie sa amintesc de mintea diabolica a frumoasei Blair. Intotdeauna gaseste cea mai inimaginabila metoda de a tortura si a se razbuna pe cineva.

Personajul meu preferat din acest serial e Little J. aka Jenny. Multi o detesta, altii o ignora, eu o iubesc. Mi se pare ca ea apare exact atunci cand serialul intra in impas si ii da restart. A inceput de la o fetita mica, inocenta si naiva, iar acum este independeta, sigura pe sine si cu un nume in lumea modei.  Inteleg ca micile ei rautati au scos din sarite fanii Gossip girls, dar helloooo cum ar fi aratat fara ea serialul? Sunt sigura ca ar fi fost multe episoade de umplutura.

 

 

 

 

De Chuck am sa vorbesc separat deoarece el este un personaj aparte. Un nenorocit minunat in primele episoade, iar apoi un copil ranit si singur. Pe langa toate astea, un look impecabil si intotdeauna inconjurat doar de femei frumoase. Chuck este cu siguranta cel mai interesant personaj din Gossip girl.

Ceea ce mi se pare putin ciudat in serial e faptul ca toate personajele la 17 ani beau pana nu mai pot,sunt non-stop la party-uri si in cluburi de striptease, isi permit din banii de buzunar sa-si cumpere curve de lux si stau singuri. Bai, nu m-am nascut in locul potrivit 🙂 🙂

17 Responses to “Lumea mea: Ep.3 Gossip girl”