“Lumea e a mea” si o invitatie la film

28 Oct

lumea-e-a-mea

UPDATE: Castigatorul concursului este Edina. Edina, stai cu ochii pe casuta de mail. Urmeaza sa primesti acolo informatii despre cum poti intra in posesia invitatiei duble. Felicitari si ne vedem la film!

Ce faceti lunea viitoare? Va dregeti dupa petrecerea de Halloween? Sunteti putini tristi ca e iar luni? Ce ati spune daca v-as face o invitatie la film? šŸ™‚

Pentru ca multi dintre voi s-au saturat de filmele romanesti care abordeaza subiecte comuniste si nuante de gri, va invit pe 2 noiembrie la un film despre generatia de dupa anul 2000. “Lumea e a mea” e despre Larisa (Ana Maria Guran), o adolescenta a carui viata se masoara in vizualizari pe Youtube si like-uri pe Facebook. Ca orice tanara indragostita, Larisa isi doreste multe de la viata si la varsta ei ar face orice ca sa obtina bani, valoare, influenta si respect.

“Lumea e a mea” este debutul in lungmetraj al regizorului Nicolae Constant Tanasare si el spune despre film ca nu l-a facut ca sa judece aceasta generatie, ci pur si simplu i-a placut scenariul scris de Raluca Manescu si energia pe care o aduc personajele.Ā Filmul a castigat si cateva premii: la TIFF 2015 a luatĀ Premiul de debut Ć®n Zilele Filmului Romanesc, a obtinut o mentiune speciala laĀ competitia East of the West a Festivalului de la Karlovy Vary si Trofeul Anonimul International Independent Film Festival.

“Lumea e a mea” va fi proiectat pentru prima data in Timisoara luni, 2 noiembrie, in sala Filarmonicii Banatul de la ora 19:00.Ā Dupa filmĀ va fi o scurta intalnire cu regizorul Nicolae Constantin Tanase, actritele Ana Maria Guran, Oana Rusu siĀ Ana Vatamanu. Un bilet costa 15 lei si se poate fi cumparat de la Filarmonica BanatulĀ luni, miercuri si vineri, intre orele 14.30 și 19.00, iar marti si joi intre 10.00 si 13.30. De asemenea, biletele pot fi achizitionate si online: https://goo.gl/OeuujB

 

Si acum CONCURS:

Pentru proiectia de luni am de dat o invitatie dubla. Daca sunteti curiosi de film, lasati-mi un comentariu la articol prin care sa-mi spuneti o calitate a generatiei de dupa anii 2000. Motivul pentru care va rog sa faceti asta este unul simplu: cu totii putem fi rai cu intentie sau fara.Ā Condamnam din diferite motive adolescentii fara sa incercam sa-i intelegem. Asa ca de data asta va rog sa-i priviti putin diferit si sa gasiti o calitate care-i diferentiaza de celelalte generatii.

Castigatorul invitatiei il voi anunta vineri seara (30 octombrie, aproximativ ora 18) cu ajutorul Random.org si ii voi trimite un mail prin care va afla cum poate intra in posesia invitatiei. Tocmai de astaĀ ar fi ideal sa-mi lasati comentariul cu numele vostru real si o adresa de mail valida.

Bafta si ne vedem la film! šŸ™‚

lumea-e-a-mea-timisoara

 

9 Responses to ““Lumea e a mea” si o invitatie la film”