Lista cu cadouri pe care vreau sa le primesc de Craciun

21 Dec

Anul asta am fost cuminte.

Am terminat facultatea cu note mari, mi-am gasit rapid un job care este platit foarte prost si m-am despartit de prietenul meu cu care eram de aproximativ 3 ani sau mai mult. Ma rog.

Am facut mancare aproape in fiecare zi, am facut curatenie de fiecare data cand am avut timp si spalatul hainelor s-a facut doar de subsemnata.

Pe langa cele de mai sus, am ajut batranei sa treaca strada, am gasit stapan unui pui de pisica, am hranit porumbeii in fiecare dimineata, am donat bani si ma pregatesc sa donez si sange.

Deci, Mosule, anul asta vreau sa-mi aduci toate cadourile pe care le mentionez mai jos pentru ca merit. Intelegi?

Bun. In primul rand vreau un sport de DVD-uri. Am ajuns sa am o intreaga colectie de cd-uri, dvd-uri, filme, concerte, meciuri de fotbal si am nevoie de un suport incapator.

Vreau un mouse fara fir pentru ca biroul meu e putin mai ciudat si atunci cand mi-am cumparat eu mouse nu m-am uitat ca scria pe el PENTRU LAPTOP si m-am trezit ca firul nu ajunge pana unde trebuie. A trebuit sa improvizez si acum imi nenorocesc mana de fiecare data cand am multa treaba la PC.

Vreau o pereche de cercei. Mici si colorati. Intotdeauna pierd cate un cercel din pereche si am ajuns sa nu mai am ce purta.

Si pe final, Mosule, te trimit sa vezi articolul ala cu Iphone-ul. Poate poate.

Deci, Mosule, ai notat?

Apropo, voi v-ati facut lista pentru Mos? 🙂

7 Responses to “Lista cu cadouri pe care vreau sa le primesc de Craciun”