Life is pain. Everybody lies. Everybody dies.

22 May

Opt ani s-au scurs de cand House a reusit sa ne prinda in mrejele lui cu replicile vulgare, sarcastice, misogine si cu carisma lui, ochii albastri si vocea ragusita de-ti unge sufletul cand ai mai mare nevoie.

Astazi am urmarit ultimul episod din serial. Discutam cu Ioana si incercam sa-mi fac tot felul de scenarii despre cum s-ar putea incheia ciclul format din cei 8 ani astfel incat noi, cei care l-am urmarit de atat timp, sa fim cu adevarat multumiti. M-am gandit ca relatia dintre el si Wilson va fi un fel de Romeo & Julieta 2.0, ca Wilson moare de cancer si House va deveni un om mai bun (yeah, right!) sau ca toata lumea e moarta de ceva timp si totul se petrece in imaginatia unui caine. Ma rog, mi-am facut multe ganduri. Insa, ultimul episod intitulat Everybody Dies a reusit sa-mi imbine intr-un mod de nedescris toate ideile pe care le-am avut, sa readuca toate fețele pe care le-am indragit pe parcursul serialului, sa ma faca sa lacrimez ca un catel suferind si zambesc cu drag la o despartire taios de dureroasa.

De dragul celor care ma citesc, nu o sa fac mai multe spoilere, dar House M.D. nu putea sa aiba un sfarsit mai reusit astfel incat sa ramana pe vecie in inimile noastre si ne faca sa ne reamintim cu placere de un serial care a fost aproape perfect timp de 8 sezoane.

Multumesc realizatorilor pentru m-au facut sa „pierd” orele in mare stil si ii multumesc lui Hugh Laurie pentru un rol senzational. Si acum sa ne aducem aminte:

4 Responses to “Life is pain. Everybody lies. Everybody dies.”