Lansare de carte la #Timisoara: Dictatura lui Nicolae Ceausescu (1965 – 1989). Geniul Carpatilor

28 Oct

Pe langa faptul ca plec la Cluj si dau din coada ca un catel in calduri, tre` sa mai anunt rapid o chestie care poate va intereseaza si pe voi.

Luni, 31 octombrie, in libraria Cartea de Nisip, de la ora 18:00 se va lansa cartea Dictatura lui Nicolae Ceausescu (1965 – 1989). Geniul Carpatilor scrisa de Adam Burakowski. La eveniment vor mai participa: Adriana Babeti, Victor Neuman, Cornel Ungureanu si Robert Serban in calitate de moderator.

Bun. Gata cu formalitatile. Acum sa va zic si de ce trebuie sa merg/mergeti la eveniment:

1. Adam Burakowski e tipul ala care a descoperit un document ce-l incrimineaza pe Iliescu si-l face vinovat de rasturnarea sistemului ceausist. Documentul a aparut in Revista 22, deci, tipul cu princina, poate fi interesant, nu?

2. Adam Burakowski este doctor in stiinte politice, deci ar putea sa lamureasca niste treburi prin capsorul meu

3. Cartea Dictatura lui Ceausescuare are la baza o documentare vasta si este scrise de un specialist consacrat in istoria comunismului din Europa Centrala si de Est. Pe langa asta, cartea ofera explicatii privind modul in care a functionat regimul folosindu-se de frica oamenilor si de manipulare

4. Imi este simpatic Robert Serban – poet roman. A lucrat la revista Forum studentesc, redactor la Renasterea Banateana si a realizat diverse emisiuni culturale la posturile locale. In momentul de fata este director editorial la editura Brumar si editorialist la TM 24 FUN. Si omul asta pare interesant, asa-i?

5. Adriana Babeti impreuna cu Cornel Ungureanu coordoneaza activitatea grupului de studii comaprate central europene: a treia Europa. Cei doi sunt scriitori si critici literari.

6. In plus, ce aveti mai bun de facut, luni, decat sa consumati un ceai aromat in libraria Cartea de Nisip si sa ascultati niste oameni cu adevarat interesanti incepand cu ora 18:00?

UPDATE: La doar 10 minute dupa ce am scris despre lansarea cartii pe blog, am primit acest mesaj pe Facebook:

Libraria Cartea de Nisip

  • Din cauza unor probleme personale ale autorului care a trebuit sa se intoarca de urgenta in Polonia, lansarea cartii Dictatura lui Nicolae Ceausescu (1965-1989). Geniul Carpatilor de Adam Burakowski programata luni de la ora 18:00 la Cartea de nisip s-a anulat.

    Ne cerem scuze pentru toate inconvenientele create.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing