Invatam cat traim si tot tolomaci ne trezim

8 May

prbeta-2013-conferinta

Lucrez de aproximativ un an de zile pe postul de PR online la o revista locala din Timisoara. Pana acum am realizat partea de creativitate din aceasta meserie, mi-am sucit mintile inspre a gasi solutii potrivite pentru a forma o comunitate cat mai stransa in jurul nostru, am realizat concursuri, am comunicat cu presa si cu publicul ascunsa fiind in spatele unui calculator. Pana astazi cand m-am trezit pusa in fata unei camere de filmat si nu aveam nici cea mai vaga idee cum sa reactionez.

In meseria de PR, vrei nu vrei, ajungi in momentul in care trebuie sa te adresezi direct publicului prin mijloacele interviurilor luate de jurnalisti. Asta mi s-a intamplat astazi cand am fost nevoita sa dau interviu celor de la Digi 24 si sa le vorbesc despre campania lansata saptamana asta, Suspended Coffee. Pe nepusa masa, am fost contactata de Ioana Sapianu, cea mai simpatica reporterita, si-n mai putin de o ora eram pusa in fata unei camere de filmat.

Dupa ce m-au trecut transpiratiile din cele mai neobisnuite locuri si dupa ce am tras cateva balbe de toata frumusetea, am realizat cata nevoie as fi avut de cateva sedinte cu cei de la Toastmasters sau de activitate mai intensa la conferintele PRbeta.

Asa ca saptamana viitoare, mai mult ca niciodata, o sa fiu ochi si urechi la ceea ce are de spus Oana Bulexa de la The Practice (!), Calin Crainic de la Vitrina Advertising si Georgiana Gheorghe de la Presage. Sper sa invat cat mai mult de la oamenii astia si sper sa fie o editie PRbeta extrem de reusita.

Maine veti avea ocazia sa castigati o invitatie la conferinta PRbeta pe pagina de Facebook 24 FUN, biletele pot fi achizitionate de aici, iar studentii primesc o reducere de 50%.

Ne vedem la PRbeta cu mintea deschisa si cu spor la invatat! 🙂

4 Responses to “Invatam cat traim si tot tolomaci ne trezim”