Incercati experienta byron

2 Mar

La sugestia fetelor de la Tourmaline Butique, am ajuns de 1 martie in club Taine ca sa petrec prima zi de primavara alaturi de trupa Byron.

De Byron auzisem prin vecini, ii ascultasem pe youtube si fredonam des Peeerefect, una dintre cele mai cunoscute piesa ale formatiei, dar nu-i vazusem niciodata live. Reticenta din fire, nu ma asteptam sa savurez martisoarele muzicale oferite de membri formatiei pentru ca locul cu pricina este destul de stramt pentru o destrabalare propriu-zisa si nu stiam cum o sa functioneaza toata treaba.

Ei bine, asteptarile mi-au fost spulberate cand Byron a inceput sa cante, iar zeci de suflete alaturi de ei. Facand comparatie cu concertul Alexandrinei din club Arqa, in Taine sunetul a fost de exceptie, oamenii pusi pe distractie, iar protagonistii de pe scena au un farmec aparte si au stiut sa faca doua ore sa zboare cu replici amuzante, acorduri superbe, voci minunate si melodii bune.

Acum sa ma si laud, 2 fete au primit martisoare din partea solistului formatiei (da, de Dan Byron este vorba), iar una dintre ele este posesoarea acestui formidabil blog. M-am emotionat ca o pustoaica de 15 ani cand m-a pupat si am cantat mai cu foc pana la finalul concertului.

Tot ce pot sa va zic e ca am avut parte de cel mai frumos inceput de primavara si va doresc tuturor sa incercati experienta Byron. Acum, va las sa va delectati cu Peeerfect 🙂

2 Responses to “Incercati experienta byron”