In sufrageria muzicala cu Teo Milea

7 Mar

2014-03-05 20.39.52Miercuri seara am avut bucuria de a petrece cateva ore minunate in compania clapelor lui Teo Milea. In sufrageria muzicala, adica la Filarmonica Banatul, am avut placerea de a asculta muzica de o sensibilitate aparte.

Sa va povestesc.

Teo Milea este un om de o statura potrivita, carismatic si jucaus in cuvinte. Isi scrie singur melodiile, le interpreteaza singur si-si prezinta singurul show-ul. Uneori face si stand-up comedy si o face bine.

Atunci cand isi ia in primire rolul de interpret, pe Teo il privesti, dar parca nu e acolo. Inchizi ochii si visezi. La povestea ta sau a altora. Te scufunzi in sentimente si muzica lui iti multiplica fiecare simtamant. Cazi in visare si pentru doua ore ai uitat de tot.

Ca si cum cele povestite pana acum nu sunt de ajuns pentru a descrie experienta, cu adevarat magic a fost momentul in care Teo Milea a fost acompaniat pe scena si la pianul dublu al Filarmonicii Banatul de Andreea Olariu. Cei doi  au interpretat piesa Duo, o melodie superba, calda, armonioasa si facuta din suflet pentru suflet.

Pe scurt si pentru toata lumea.

De aveti ocazia, mergeti sa-l vedeti si sa-l ascultati pe Teo Milea. Este talentat si sensibil – asa cum ii sade bine unui artist. A cantat pentru straini, dar sufletul lui se simte cel mai iubit acasa. Iar asta se observa din fiecare sunet scos de clapa pe care o apasa cu sufletul.

Cateva melodii semnate de Teo Milea puteti asculta aici.

Poze de la concert cu publicul in picioare aici.

No comments yet

Leave a Reply

Assign a menu in the Right Menu options.
facebook marketing