Iesirea cu fetele si mascatii buclucasi

16 Mar

O saptamana intreaga am planuit iesirea cu fetele, numarul de shot-uri pe care le vom bea, inghititurile de apa frumos programate ca a doua zi sa-ne fie capul usor si asa mai departe. Vineri a fost ziua cea mare. Mi-am facut incalzirea cu portia de scurtmetraje semnate de Adrian Sitaru (va povestesc despre ele mai tarziu) si apoi am purces spre D`arc, locasul dezmatului.

Nu bine ne strangem toate, ciocnic, bem putin ca apar doi mascati cat dulapul de la bunica si se pun in fata usilor. Muzica s-a oprit, politia cerceta locusoare inguste si un catel fioros sedea frumos chiar la intrarea in bar. Intreaga operatiune le-a luat peste jumatate de ora, timp in care cheful nostru s-a dus de la uber-happy la fucking-shit.

Poate cautau droguri, poate pe un urmarit general. Nu au legitimat pe nimeni si au plecat dupa prea mult timp avand in vedere ca erau foarte putini oameni in club. Daca a fost un control de rutina, si-au ales prost ora pentru ca puhoiul vine dupa 12. Daca au cautat pe cineva sau ceva, oricum nu au gasit nimic. In schimb, noi am ramas cu cheful stricat si cu o seara ciudatica.

Domnilor, multumim frumos. Poate data viitoare ne faceti o surpriza la petrecerea burlacitelor. Ar fi mai potrivit.

3 Responses to “Iesirea cu fetele si mascatii buclucasi”